Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Markaryd

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

Medicinsk sekreterare/administratör

Medicinsk sekreterare/administratör Vill du bli vår nya kollega och en del av Arbetslivspartners ”dreamteam”? Vi är en kreativ, nytänkande och lokal företagshälsa som tillsammans med våra kundföretag utvecklar friska, effektiva och välfungerande arbetsplatser. Du kommer bli en nyckelspelare i teamet. Är du flexibel, har lätt för att samarbeta och är kundorienterad då är detta jobbet för dig! Som administratör/medicinsk sekreterare kommer du att vara Arbets... Visa mer
Medicinsk sekreterare/administratör
Vill du bli vår nya kollega och en del av Arbetslivspartners ”dreamteam”? Vi är en kreativ, nytänkande och lokal företagshälsa som tillsammans med våra kundföretag utvecklar friska, effektiva och välfungerande arbetsplatser. Du kommer bli en nyckelspelare i teamet. Är du flexibel, har lätt för att samarbeta och är kundorienterad då är detta jobbet för dig!
Som administratör/medicinsk sekreterare kommer du att vara Arbetslivspartners ansikte både externt/internt. Du har en nyckelroll för företagets professionalism, servicenivå och trivsel. Du ger support till våra kunder, besökare och medarbetare.
Arbetet som administratör/medicinsk sekreterare hos oss består av varierande administrativa arbetsuppgifter. Vi arbetar med CGM J4, telefonsupport, kundbokningar. I arbetet ingår även administrativt stöd till våra professioner, att ta fram rapporter, ansvara för underlag inför fakturering, arbete i Microsoft Office.
Du kommer att ingå i ett team bestående av företagsläkare, företagssköterskor, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör, fysioterapeut/ergonom, medicinsk sekreterare och organisationskonsult/VD. Kundrelationer och samarbete samt nära kontakt med våra uppdragsgivare är viktigt i vårt arbete, både externt och internt.
Du som är intresserad av att arbeta med oss har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, det är meriterande om du är utbildad medicinsk sekreterare och/eller undersköterska samt har erfarenhet från företagshälsa. Du har hög datorkompetens och mycket goda kunskaper i Officepaketet samt lätt för att lära dig nya system.
Du är serviceinriktad, noggrann samt lösningsfokuserad. Du har en förmåga att kunna prioritera och arbeta strukturerat.
Du har också en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig
Ett arbete i en trevlig och utvecklande arbetsmiljö
Kompetenta kollegor som arbetar tvärprofessionellt
Att få jobba i ett team som skapar arbetsglädje
Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning om ca 70 %. Tillträde enligt överenskommelse. Stationering på vår mottagning i Markaryd men arbete även på våra andra mottagningar. Tjänsten ställer krav på körkort och egen bil. Arbetstid helgfria vardagar 8-16.30.
Är du intresserad?
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta VD Lena Göstasson via mail [email protected] alternativt mobil 0723-86 58 57.
Välkommen med din ansökan senast 2022-08-29, skicka in den via mejl till [email protected].
I din ansökan bifogar du CV och personligt brev.
Urval och intervjuer genomförs fortlöpande. Visa mindre

Sökes: Medicinska sekreterare till covid 19-vaccination

Från och med vecka 19 söker Bonliva medicinska sekreterare för administrering inom storskalig vaccinering mot Covid-19 för allmänheten i Växjö, Oskarshamn och Borgholm. UPPDRAG & PERIOD Vi söker nu dig som är medicinsk sekreterare till uppdrag på främst heltid, men även deltid. Konsultuppdraget kommer att starta 10:e maj och pågår under begränsad tid, tills dess att all vaccination är avklarad. Arbetstiden är främst dagtid, mån-fre, men även kvällstid på... Visa mer
Från och med vecka 19 söker Bonliva medicinska sekreterare för administrering inom storskalig vaccinering mot Covid-19 för allmänheten i Växjö, Oskarshamn och Borgholm.


UPPDRAG & PERIOD
Vi söker nu dig som är medicinsk sekreterare till uppdrag på främst heltid, men även deltid. Konsultuppdraget kommer att starta 10:e maj och pågår under begränsad tid, tills dess att all vaccination är avklarad.
Arbetstiden är främst dagtid, mån-fre, men även kvällstid på vardagar samt blandade tider på helgerna kan tillkomma. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att assistera sjuksköterskorna som vaccinerar, övrig administration samt observation.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av provtagning, vaccination eller administrativa tjänster inom vården. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i språk och skrift i det svenska språket. Det är även meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet från programmet ”Mitt Vaccin”. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.
Vi eftersöker främst dig som antingen bor i ovan nämnda städer alternativt att du befinner dig inom skäligt pendlingsavstånd till antingen en eller flera av dessa städer.


ANSÖKAN
Ansök direkt via länken. Efter din ansökan kommer ansvarig att ta kontakt med dig för mer information kring dina möjligheter.


VARFÖR BONLIVA?
? Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.
? Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.
? Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.
? Förmåner genom 'Bonliva Benefits' med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.


ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN
När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.


OM OSS
Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats. Visa mindre