Lediga jobb Göinge Bil AB i Markaryd

Se alla lediga jobb från Göinge Bil AB i Markaryd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Markaryd som finns inom det yrket.

Personlig Servicetekniker Markaryd

Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.  Göinge Bil Invest-koncernen består av tre personbilsföretag, Göinge Bil AB, Bilhallen i Hässleholm (Toyota), Svensson & H Bil i Växjö AB (Toyota) samt ett lastvagnsföretag Göinge Bil Lastvagnar AB (Volvo Lastvagnar). Våra anläggningar finns i Hässl... Visa mer
Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.  Göinge Bil Invest-koncernen består av tre personbilsföretag, Göinge Bil AB, Bilhallen i Hässleholm (Toyota), Svensson & H Bil i Växjö AB (Toyota) samt ett lastvagnsföretag Göinge Bil Lastvagnar AB (Volvo Lastvagnar). Våra anläggningar finns i Hässleholm, Osby, Markaryd, Älmhult, Ljungby och Växjö. Bolagen innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar, Dacia person- och transportbilar samt Toyota person- och transportbilar. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö. Hela koncernen har ca 180 anställda och omsätter ca 1,1 Mdkr.ARBETSUPPGIFTER
När du jobbar hos oss så kommer du att arbeta med ett av Sveriges ledande personbilsmärke. Detta ställer krav på dig och oss som verkstad och du kommer därför att erbjudas vidareutbildning under hela din anställning. Att jobba som Personlig servicetekniker innebär att du planerar själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder och hjälper dem i varje steg i processen. Från mottagande, planering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och driv för att utvecklas inom yrket. Du får arbeta med den senaste tekniken i en modern verkstad, allt för att kunna hantera både elbilar och bränsledrivna bilar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett intresse för personbilar och ny teknik. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och har erfarenhet av fordonsreparationer och felsökning. Det är meriterande om du har erfarenhet från Volvo, Renault och Dacia bilar. Du har goda tekniska kunskaper och lätt för att tillgodogöra dig information på svenska och engelska. Vi sätter stort värde i att du har en positiv syn på problem och har lätt för att samarbeta då teamkänslan är mycket viktig för oss. Vi ser det som en självklarhet att du är serviceinriktad och med ett öga för kundens bästa. God datorvana och B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning, tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering: Visa mindre

Hallvärd/värdinna Markaryd

Ansök    Feb 16    Göinge Bil AB    Bilförsäljare
Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.  Göinge Bil Invest-koncernen består av två personbilsföretag, Göinge Bil AB och Bilhallen i Hässleholm (Toyota) samt ett lastvagnsföretag Göinge Bil Lastvagnar AB (Volvo Lastvagnar). Vi har anläggningar i Hässleholm, Osby, Markaryd och Älmhult. Bola... Visa mer
Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.  Göinge Bil Invest-koncernen består av två personbilsföretag, Göinge Bil AB och Bilhallen i Hässleholm (Toyota) samt ett lastvagnsföretag Göinge Bil Lastvagnar AB (Volvo Lastvagnar). Vi har anläggningar i Hässleholm, Osby, Markaryd och Älmhult. Bolagen innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar, Dacia person- och transportbilar samt Toyota person- och transportbilar. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö.
Hela koncernen har ca 160 anställda och omsätter ca 900Mkr.

ARBETSUPPGIFTER
Som hallvärd är du en av anläggningens viktigaste medarbetare och du kommer att ha ett varierande och omväxlande jobb som omfattar hela bilaffären. Allt från att organisera upp utställningsytorna i bilhallen, hjälpa till med provkörningar, fotografera bilar, skriva ut prisskyltar, skotta fram bilar samt bygga kundrelationer och se till att kunden får bästa möjliga intryck och service hos oss.

KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss är du en lagspelare, som älskar att hjälpa människor och arbeta hårt för att vi ska ha branschens nöjdaste kunder. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av servicebranschen. Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god datorvana och körkort med B-behörighet är ett krav.

ÖVRIGT
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning, tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdagen 2023-03-10.
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. För mer info samt ansökan kontakta vår försäljningschef Joacim Svensson, 010-1670827 [email protected] Visa mindre

Reservdelsmedarbetare

Har du en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann och uppskattar att arbeta i ett målinriktat team av flera duktiga kollegor? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss! Vi söker nu en reservdelsman/kvinna till vår anläggning i Markaryd. Vilka är vi? ... Visa mer
Har du en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar.
Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann och uppskattar att arbeta i ett målinriktat team av flera duktiga kollegor? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!
Vi söker nu en reservdelsman/kvinna till vår anläggning i Markaryd.

Vilka är vi?
Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen. Vi har anläggningar i Hässleholm och Markaryd. Vi säljer nya Volvo samt begagnade lastvagnar, bussar, chassier och kompletta fordon. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö. Lastvagnar har 35 anställda, varav 13 i Markaryd och hela Göinge Bil koncernen har ca 170 anställda.


Vad erbjuder vi dig?
Som reservdelsman/kvinna hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering, och inventering vid behov. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden, leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från ett serviceyrke alternativt erfarenhet från fordonsbranschen. Det är meriterande om du har fordonskännedom och har arbetat med reservdelar i en liknande roll tidigare. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer, det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom GDS och Impact. Du ska behärska svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Du är en ansvarsfull person och sätter alltid kunden i centrum. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad samt noggrann i ditt arbetssätt. Som person är du flexibel och ser hellre lösningar än problem.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, på heltid. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdagen 2022-04-19
Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Välkommen att bli en av oss!
ANSÖKAN
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering: [email protected]
För ytterligare frågor och information om tjänsten, vänligen kontakta
Ronny Thomasson, Servicemarknadschef 010-1670921 ([email protected]) Visa mindre