Lediga jobb Humana AB i Markaryd

Se alla lediga jobb från Humana AB i Markaryd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Markaryd som finns inom det yrket.

Sommarvikarie

Ansök    Maj 10    Humana AB    Skötare
Ljungagården söker sommarvikarier  Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra och värdigt liv?  Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som personal hos oss på Ljungagården inom Humana.  I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett br... Visa mer
Ljungagården söker sommarvikarier 
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra och värdigt liv? 
Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som personal hos oss på Ljungagården inom Humana. 
I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Om tjänsten 
Tjänsten som personal på Ljungagården innebär sedvanligt omvårdnadsarbete för vuxna män och kvinnor med psykiska och fysiska funktionsvariationer i kombination med samsjuklighet. 
Din roll och funktion som personal innebär bland annat 
följande: 
Att stödja kring ADL-mässiga aktiviteter och situationer. 
Att man följer gällande rutiner på enheten. 
Att man följer gällande rapportstruktur och ansvara för att daglig planering genomförs samt följs. 
Att man erbjuder stöd i form av daglig omvårdnad och motiverande/ upprätthållande av psykisk och fysisk hälsa. 
Att dagligen dokumenterar utifrån gällande dokumentationsskyldighet. 
Att man är väl förtrogen med samtliga klienters mål och delmål i respektive genomförandeplan, 
samt arbeta och verka för att dessa mål och delmål uppnås. 
Att man utför arbetet enligt de lagar och föreskrifter som styr verksamheten. 
Att själv bidra och motivera genom att vara aktiv för att uppnå de kompetensmål som tjänsten kräver. 
Arbeta enligt rådande förhållningssätt och metoder. 
Ansvara för att utbyta evidensbaserad kunskap med kollegor och att utbyta feedback i en utvecklande anda tillsammans med kollegor. 

Kvalifikationskrav 
Vi söker dig med relevant utbildning så som socialpedagog, undersköterska/skötare, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Gärna med påbyggnadsutbildning inom psykiatri. 
Vem är du? 
Vi söker dig som har ett stort intresse, engagemang, vilja samt förmåga att göra skillnad för kvinnor och män med olika funktionsvariationer. Det är önskvärt om du har tidigare erfarenhet av denna målgrupp eller tidigare arbetslivserfarenhet inom människovårdande yrke samtidigt som du är en väldigt flexibel, trygg och stabil person. 
Vi förespråkar ett lösningsfokuserat förhållningssätt, holistisk människosyn, humanistiskt förhållningssätt och bemötande, din vilja att bidra och göra skillnad för personer så att de upplever en ökad livskvalité. 

Körkort 
B-körkort fordras. Visa mindre