Lediga jobb iobb AB i Markaryd

Se alla lediga jobb från iobb AB i Markaryd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Markaryd som finns inom det yrket.

iobb söker montörer till vår kund i Markaryd

Ansök    Nov 2    iobb AB    Elmontör
Vi söker ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för montering av energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer). Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom montering. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsarbete och natt förekommer. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs med prestationslön (ackord), vilket kräver en relativt hög arbetstakt. Vi söker dig som: - Är 20 år eller äldre - B... Visa mer
Vi söker ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för montering av energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer).

Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom montering. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsarbete och natt förekommer. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs med prestationslön (ackord), vilket kräver en relativt hög arbetstakt.

Vi söker dig som:

- Är 20 år eller äldre
- Behärskar svenska språket i både tal och skrift
- Är stresstålig och tycker om att jobba i ett högt tempo
- Kan arbeta i skift
- Är noggrann och praktisk
- Är arbetslös
- Har goda datorkunskaper
- Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av produktion eller liknande, industriellt arbete och någon form av maskinarbete.


Krav:

- Körkort och bil eftersom tåg och busspendling inte alltid fungerar med skiftarbetstider.

Meriterande:

- Truckkort
- Tidigare lagervana
- Berättigad till nystartsjobb


Övrig information:

- Omfattning: Heltid
- Arbetstider: 2-skift men även dagtidsarbete och natt förekommer. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs med prestationslön (ackord), vilket kräver en relativt hög arbetstakt.
- Ort: Markaryd


iobb rekrytering är ett socialt företag som verkar för att fler människor skall komma in på arbetsmarknaden. Våra kandidater är långtidsarbetslösa, nyanlända och ungdomar som av olika anledningar stått utanför arbetsmarknaden. Sedan starten 2019 har vi tillsammans med våra kunder hjälpt över ett hundratal personer till en anställning.

Skicka gärna in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre