Lediga jobb Nibe AB i Markaryd

Se alla lediga jobb från Nibe AB i Markaryd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Markaryd som finns inom det yrket.

Underhållstekniker

Ansök    Jul 13    Nibe AB    Underhållsmekaniker
Gillar du jobba med människor och maskiner? Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig! OM TJÄNSTEN Som underhållstekniker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhåll i våra produktionsanläggningar, där vi tillverkar hållbara energilösningar... Visa mer
Gillar du jobba med människor och maskiner? Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt?

Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!


OM TJÄNSTEN
Som underhållstekniker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhåll i våra produktionsanläggningar, där vi tillverkar hållbara energilösningar i världsklass.

Du ingår i vår Underhållsavdelning vars styrka är att arbeta tillsammans och att hjälpas åt över gränserna. Du kommer delta i förbättringsarbeten och ha nära kontakt med produktionsteknik vid inplementering av nya produkter.

Underhållsavdelningen ansvarar för arbete och service på all produktionsutrustning. Arbetet kräver därför goda kunskaper inom området mekanik, samt erfarenhet att arbeta med exempelvis lagerbyten, olika typer av axelkopplingar, remtransmissioner, pneumatik och hydraulik. Svarvning, fräsning och svetsning ingår i de dagliga sysslorna, och du behöver därför behärska detta. Rollen inkluderar även skiftgång.

DIN BAKGRUND
Vi tror att du är prestigelös, initiativtagande och drivs av att lära dig nya saker som genererar bättre arbetssätt i framtiden. Du samarbetar dagligen med kollegor för att driva förbättringsarbete och problemlösning vilket kräver att du kan kommunicera på ett tydligt, rakt och enkelt sätt. Du jobbar aktivt för att sprida kunskap inom din expertis till dina kollegor. Du är ansvarsfull och gillar ordning och reda, för att skapa säkerhet på vår gemensamma arbetsplats. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 31 augusti 2022. Önskas mer information vänligen kontakta vår kontaktperson nedan.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och cirka 20 500 anställda i drygt 30 länder.

 Varmt välkommen! Visa mindre

Produktionsansvarig för Styr/Elkoppling till NIBE Ventilation

Ansök    Jul 12    Nibe AB    Styr- och reglertekniker
Vill du vara med på en entreprenörsresa utöver det vanliga? NIBE lanserar framöver ett helt nytt sortiment ventilationsaggregat till större fastigheter. Vi förstärker nu med en Produktionsansvarig för Styr och elkoppling till NIBE ventilation med placering i Råstorp strax utanför Markaryd. OM TJÄNSTEN: • I första skede under prototypstadie kunna vara behjälplig vid prototypbyggnation i Råstorp, framför allt med elkoppling och drifttester • Stötta ansvari... Visa mer
Vill du vara med på en entreprenörsresa utöver det vanliga? NIBE lanserar framöver ett helt nytt sortiment ventilationsaggregat till större fastigheter. Vi förstärker nu med en Produktionsansvarig för Styr och elkoppling till NIBE ventilation med placering i Råstorp strax utanför Markaryd.

OM TJÄNSTEN:

• I första skede under prototypstadie kunna vara behjälplig vid prototypbyggnation i Råstorp, framför allt med elkoppling och drifttester
• Stötta ansvariga i styrprojektet vid utveckling av siemens Climatix aggregatstyr, HMI samt övriga el- styrkomponenter
• Vid uppstart av produktion (provserie- 0 serie). Ha det övergripande ansvaret för elkoppling/styr/drifttester
• Vara med och ta fram produktionsunderlag, instruktioner, manualer, testprotokoll för styr/drifttester till produktionspersonal
• Med hjälp av framtagen testutrustning, utveckla en metod för elkoppling/styr/drifttester i samråd med ansvariga för styrprojektet
• Utbilda och ansvara för tänkt produktionspersonal vad gäller elkoppling/styr/drifttester samt planera avdelningens dagliga arbete
• Ansvara för vilka regler som behöver följas vad gäller behörigheter/utbildning osv för produktionspersonal som jobbar med elkoppling/styr/drifttester
• Dagligen kunna stötta produktionspersonal med felsökning vid uppkomna el/styr/driftproblem samt dokumentera och återkoppla dessa till styrprojektets ansvariga

DIN BAKGRUND:
Vi söker en ansvarsfull, självständig person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du har ett stort intresse för problemlösning och felsökning och gärna vara social med en känsla för detaljer.

Du bör ha en elteknisk bakgrund med inriktning mot elkraft eller automation och kunskaper om styrsystem, gärna inom ventilationsbranschen. Några års erfarenhet av arbete som industrielektriker eller automationselektriker är meriterande. All erfarenhet från Ventilations/Installationsbranschen är också meriterande.

ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 31 augusti 2022. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

Varmt välkomna! 

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder. Visa mindre

Rigg och underhållstekniker

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. ?  Nu söker vi en teknikintresserad och målinriktad rigg och underhållstekniker till NIBE Energy Systems som vill arbeta med utveckla vårt testlab tillsammans med ett engag... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. ? 


Nu söker vi en teknikintresserad och målinriktad rigg och underhållstekniker till NIBE Energy Systems som vill arbeta med utveckla vårt testlab tillsammans med ett engagerat team. 

OM  TJÄNSTEN 
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Som rigg och underhållstekniker i denna tjänsten kommer fokus att ligga på måtteknik och kalibrering inom underhåll.

Andra saker man kan få arbeta med är instrumentvård, utveckling av ny testutrustning och dess instrumentering, PLC-programmering, felsökning av riggar och styrskåpsutrustning samt byte av komponenter. I arbetet ingår uppkoppling av mätutrustning för flöde, tryck, temperatur och elektriksa storheter, att rita/läsa elschema Autocad electrical/Cadett Elsa och att vara behjälplig vid extern testning på plats i labbet. Även beställning av mätutrustning och extern kalibrering är aktuell.  

DIN BAKGRUND 
Vi söker en tekniker/ingenjör med inriktning mot mätteknik och instrument. Som person är du flexibel, noggrann, ansvarstagande, samarbetsvillig och du vågar ta egna initiativ. Du är strukturerad och söker utmaningar i avancerad problemlösning. Det är viktigt att du har ett genuint teknikintresse, att du har en viss praktisk läggning utöver dina teoretiska kunskaper och en grundläggande förståelse för mätteknik. Du har lätt att presentera och dokumentera mätresultat. ? 

OM ANSÖKAN 
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 31 augusti 2022.?Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "Lediga jobb".?Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.? 

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 19 000 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

 Varmt välkomna! Visa mindre

Elektronikingenjör

Ansök    Jul 12    Nibe AB    Elingenjör
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.   Nu söker vi teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare till NIBE Energy Systema i Markaryd som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans m... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare till NIBE Energy Systema i Markaryd som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN:
Du arbetar i första hand med att utveckla elektroniklösningar till styrning av värmepumpar. Du kommer att designa och konstruera PCB och PCBA, skriva tester till dessa samt produktionstester och designa och konstruera induktorer, drosslar och kondensatorer. I arbetet ingår även att designa och konstruera analoga/digitala elektronikkretsar, RF design för WiFi, BT och CPU. Du kommer även att ange testplan och skriva EMC testinstruktioner för produkter och elektriska komponenter samt testa och lösa EMC problem. Utöver det kommer du sammanställa teknisk dokumentation för externa tester för PCBA inklusive dess komponenter. Tjänsten kan också innebära att du får arbeta med kvalitetshöjande åtgärder eller genomföra kostnadsbesparingsprojekt inom produktområdet samt hålla kontakt med underleverantörer.

DIN BAKGRUND:
Vi söker en ansvarskännande person med ett brinnande intresse för el- och elektronik. Du är kreativ, självständig och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du har relevant utbildning inom elektronikområdet och är öppen för att arbeta med elektronik både på det teoretiska och det praktiska planet. Goda kunskaper i engelska är ett krav då flera av leverantörerna finns utomlands.

OM ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 26 augusti 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och cirka 20 500 anställda i drygt 30 länder.

 Varmt välkommen! Visa mindre

Förbättringskoordinator till NIBE AB

Ansök    Jul 12    Nibe AB    Kvalitetskoordinator
NIBE AB är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en förbättringskoordinator på NIBE med placering i Markaryd. Du kommer att ingå i ett kvalitetsteam som arbetar inom områden som kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt hållbarhet. Vi arbetar inom avdelningen, från leverantörer till kund och har en aktiv roll i organisatio... Visa mer
NIBE AB är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en förbättringskoordinator på NIBE med placering i Markaryd.

Du kommer att ingå i ett kvalitetsteam som arbetar inom områden som kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt hållbarhet. Vi arbetar inom avdelningen, från leverantörer till kund och har en aktiv roll i organisationen gällande kvalitetssäkring, ständiga förbättringar i verksamheten och problemlösning.

Dina arbetsuppgifter:
Som förbättringskoordinator stöttar du organisationen genom att arbeta med problemlösning. Du arbetar dagligen med att analysera avvikelser och stötta/utveckla förbättringsarbetet.

Vi är en organisation som lever efter mottot att allt som kan mätas kan förbättras, så analys av data och statistik är en naturlig del av din arbetsdag.  Då rotorsaken till avvikelser ibland är komplex, så tycker du om att systematiskt och strukturerat analysera både processer, artiklar och produkter. Detta vid hjälp av befintligt systemstöd samt kvalitetsverktyg som du besitter kunskap och erfarenhet av.

NIBE tror på in-house principen vilket innebär att det finns ett stort nätverk av specialistkompetens på plats i Markaryd inom i princip alla områden NIBE AB verkar.

Tjänsten innebär stor möjlighet för personlig utveckling samtidigt som det ställer höga krav på din personlighet och kompetens.

Din bakgrund:
Vi söker en driven person som är duktig på problemlösning och har en tydlig analytisk ådra. Du brinner för att utveckla såväl människa som process och har förståelse samt respekt för att förändring tar tid. 

NIBE har en stolt historik samt kultur, så för att lyckas behöver du vara en stark och trygg person men samtidigt lyhörd och smidig i ditt umgänge med andra. Arbetet kräver att du är lite av en visionär, som kan engagera människor men också omvandla visionerna till praktik.

Du arbetar dagligen i våra stödsystem för produktion, kvalitet ,statistik (Minitab/Power BI) samt Microsoft Office och ser detta som en självklarhet. För att trivas i rollen har du en teknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av att driva förbättringsprojekt vid hjälp av t.ex. Sex Sigma eller andra liknande kvalitetsverktyg är meriterande. Arbetslivserfarenhet inom de produktområden som vi verkar är också vara meriterande.
 

Då arbetet innebär mycket kontakt med människor inom vår organisation är goda kunskaper inom svenska och engelska, både i skrift och muntligt ett krav. Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.

Om ansökan: 
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 augusti 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Carsten, se kontaktuppgift nedan.   

Om NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder. Visa mindre

Compliance engineer

Ansök    Jul 12    Nibe AB    Kontrollingenjör, elektronik
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development.   We are now looking for a Compliance Engineer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate s... Visa mer
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development.  

We are now looking for a Compliance Engineer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate solutions as part of a dedicated team. The position is in Markaryd.

ABOUT THE POSITION
You will be part of the compliance engineer team.

Your responsible will be creating compliance programs and executing them, as well as documentation and recommending changes, in the area of product safety or EMC/ Radio regulations. 

The work also includes requesting quotations, writing, and compiling technical documentation, contributing expertise, and administering/performing tests with external test institutes.

You may also participate in international standardisation.

YOUR BACKGROUND
We are looking for a responsible person who is passionate about compliance. You are creative, independent and not afraid to take initiatives. You have relevant training/education and/or experience in this area. Good knowledge of English is a requirement, as many documents are in English and contacts in external test institutes and several suppliers are located abroad.

APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 26th of August 2022. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below. 

ABOUT NIBE
NIBE Energy Systems is the market leader for domestic heating products in the Nordic countries, Poland and the Czech Republic. Customers are the RMI sector (Renovation, Maintenance, Improvement) and the new housing market.

The parent company NIBE Industrier AB (registered office in Markaryd, Sweden) has been quoted on the Stockholm Stock Exchange’s O list since 1997.

NIBE Industrier is a European heating technology company whose business operations are organised in three separate business areas: NIBE Element, NIBE Energy Systems and NIBE Stoves. In 2021 Sales rose by 13.6% to SEK 30,832 million and the profit after net financial items amounted to SEK 4,318 million. Total number of employees are 20 500 with a global presence. Visa mindre

Inköpare av elektronik

Ansök    Jul 1    Nibe AB    Inköpare
NIBE AB med produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar i Markaryd söker nu en Inköpare av elektronik till Inköpsavdelningen i Markaryd. Avdelningen ingår tillsammans med planeringsavdelningen och komponentlagret i NIBE Supply som har till uppgift att försörja produktionen med material så kostnadseffektivt som möjligt. Ett intressant och framtidsinriktat jobb för dig som vill arbeta i ett företag som växer både i Sverige och internationellt och är ... Visa mer
NIBE AB med produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar i Markaryd söker nu en Inköpare av elektronik till Inköpsavdelningen i Markaryd. Avdelningen ingår tillsammans med planeringsavdelningen och komponentlagret i NIBE Supply som har till uppgift att försörja produktionen med material så kostnadseffektivt som möjligt.

Ett intressant och framtidsinriktat jobb för dig som vill arbeta i ett företag som växer både i Sverige och internationellt och är ett av Sveriges starkaste varumärken när det gäller hållbarhet och energiteknik.

OM TJÄNSTEN
Som Inköpare är du en del av affärsområdet NIBE Climate Solutions utvecklingsprojekt avseende Elektronikplattformar. Du ansvarar för den kommersiella kontakten med utvalda leverantörer, förhandling av inköpspriser, leveransupplägg och kapacitetssäkring. På avdelningen kommer du att ingå i ett lag med tre andra personer som också arbetar med inköp av Elektronik.

DIN BAKGRUND
Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och tidigare erfarenhet av inköp och elektronik är meriterande. Du är serviceinriktad, har sinne för affärer, är noggrann och inte rädd för att driva igenom förändringar.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senast den 21 augusti 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Dan, se kontaktuppgift nedan.   

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder. Visa mindre

Gruppledare produktionskvalitet på beredarfabriken för NIBE AB

Ansök    Jul 8    Nibe AB    Gruppchef, teknik
NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu ges möjligheten att vara med och kvalitetssäkra våra fabriker i Markaryd. OM TJÄNSTEN Som gruppledare hos NIBE leder du den dagliga verksamheten inom produktionskvalitet, som innefattar kvalitetstekniker och mättekniker. Du arbetar operativt med att säkerställa produktionskvalitet vid tillve... Visa mer
NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu ges möjligheten att vara med och kvalitetssäkra våra fabriker i Markaryd.

OM TJÄNSTEN
Som gruppledare hos NIBE leder du den dagliga verksamheten inom produktionskvalitet, som innefattar kvalitetstekniker och mättekniker. Du arbetar operativt med att säkerställa produktionskvalitet vid tillverkning av beredare, både i utvecklingsprojekt samt vid serietillverkning. Du driver ständiga förbättringar för att minimera felutfall och kvalitetsbristkostnader samt genomför riskbedömningar, skapar styrplaner och tar fram kontrollinstruktioner. Problemlösning och statistisk analys är en del av vardagen. Du utför även processrevisioner och hanterar avvikelser samt deltar vid övriga interna och externa revisioner. Tillsammans med övriga kollegor stöttar och utbildar du organisationen i olika kvalitetsrelaterade frågor.

Vi välkomnar Dig till ett expansivt företag som investerar för framtiden. Just nu utökar vi kapaciteten i Markaryd för att trygga tillväxten. Du erbjuds en operativ tjänst som kräver stort engagemang och närvaro. Du ingår i kvalitetsavdelningen inom NIBE AB med många kompetenta kollegor samt kontaktytor inom hela organisationen. 

DIN BAKGRUND
Du har en teknisk utbildning från högskola/universitet och/eller flera års praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri inom kvalitetsområdet samt arbete med ständiga förbättringar. Erfarenhet från svets och/eller plåtbearbetning ses som meriterande. Du har god kännedom och praktisk erfarenhet av olika verktyg för problemlösning och riskidentifiering, t.ex. FMEA. Vidare har du erfarenhet som projektledare. Viktiga personliga egenskaper är att du är drivande, analytisk, strukturerad, problemlösande, självgående och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Tjänsten kräver god kommunikationsförmåga och hög social kompetens.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senast den 26 augusti 2022. Ansökan sker via vår webbsida, www.nibe.se under "lediga tjänster".
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina, se kontaktuppgift nedan.    

OM NIBE 
NIBE AB i Markaryd har cirka 1 500 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och

ISO 14001 samt arbetsmiljö enligt ISO 45001. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier. NIBE är en global koncern på fem kontinenter som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter. Detta bidrar till att våra kunder kan minska sin energikonsumtion och miljöbelastning. NIBE förser också marknaden med komponenter och lösningar för intelligent uppvärmning samt styrning för industri och infrastruktur. NIBE startades för 70 år sedan i en region i södra Sverige, välkänd för sin företagsamhet. Genom målmedvetet arbete har NIBE vuxit till en internationell koncern och har en omsättning på drygt 30 miljarder kronor och mer än 20 000 anställda i över 30 länder. NIBE är börsnoterat under namnet NIBE Industrier på Nasdaq Stockholm, Large Cap-listan, sedan 1997, med en sekundärnotering på SIX Swiss Exchange sedan 2011. Verksamheten bedrivs inom tre olika affärsområden: NIBE Climate Solutions, NIBE Element och NIBE Stoves. Visa mindre

EMC Test engineer for NIBE Energy Systems

Ansök    Jul 7    Nibe AB    Elektrotekniker
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development.   We are now looking for an EMC test engineer to NIBE Enbergy Systems in Markaryd who is responsible, interested in technology and wants to work ... Visa mer
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development.  

We are now looking for an EMC test engineer to NIBE Enbergy Systems in Markaryd who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate solutions as part of a dedicated team.

ABOUT THE POSITION
You will be part of the Product Development team, which is a high-tech advanced product development department with around 100 employees in the fields of mechanics, electricity/electronics, cooling technology, lab, control & regulation, audio optimisation, etc.

The duties will include:


• Set up and installing the EUT in the lab
• Pre-compliance EMC testing, including solving EMC problems.
• Attend to compliance testing at external test institute.
• Set up and perform temperature measurements of electrical components.
• Set up and perform function tests of electrical components.
• Write test report in English and generate technical documents needed for complying with regulations

The work will be performed at NIBEs lab in Markaryd, but also business trips to external labs for compliance tests.

YOUR BACKGROUND
We are looking for an EMC experienced, responsible person who is passionate about electricity and electronics. You are creative, independent and not afraid to take initiatives. You have relevant education in the field of electronics. You are open to work theoretically and practically. Good knowledge of English is a requirement as several suppliers and test labs are located abroad.

Knowledge of ISO 70025 is desirable but not a requirement

APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 25th of August 2022. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below. 

About NIBE
NIBE Energy Systems is the market leader for domestic heating products in the Nordic countries, Poland and the Czech Republic. Customers are the RMI sector (Renovation, Maintenance, Improvement) and the new housing market.

The parent company NIBE Industrier AB (registered office in Markaryd, Sweden) has been quoted on the Stockholm Stock Exchange’s O list since 1997.

NIBE Industrier is a European heating technology company whose business operations are organised in three separate business areas: NIBE Element, NIBE Energy Systems and NIBE Stoves. In 2021 Sales rose by 13.6% to SEK 30,832 million and the profit after net financial items amounted to SEK 4,318 million. Total number of employees are 20500 with a global presence. Visa mindre

PRODUKTIONSLEDARE TILL BEREDARFABRIKEN PÅ NIBE AB

Beredarfabriken, på NIBE AB, tillverkar produkter med varumärket NIBE och har cirka 350 medarbetare. Produktionen har en relativt hög automationsgrad och omfattar plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling samt montering av varmvattenberedare och elpannor med tillbehör. Utöver försörjning av egen produktion tillverkar vi komponenter till NIBEs övriga produktverkstäder i Markaryd. Vi söker nu en produktionsledare som vill vara med och driva verksamheten fram... Visa mer
Beredarfabriken, på NIBE AB, tillverkar produkter med varumärket NIBE och har cirka 350 medarbetare. Produktionen har en relativt hög automationsgrad och omfattar plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling samt montering av varmvattenberedare och elpannor med tillbehör. Utöver försörjning av egen produktion tillverkar vi komponenter till NIBEs övriga produktverkstäder i Markaryd.

Vi söker nu en produktionsledare som vill vara med och driva verksamheten framåt i en kreativ miljö.

OM TJÄNSTEN
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktionsledning, att leda och fördela arbetet, på monteringavdelningen i Beredarfabriken. Tjänsten innebär främst praktiskt ledarskap men kräver också en administrativ förmåga. Vi arbetar med produktionsledningssystemet Infor XA. Arbetstiderna är främst dagtid, men kan innebära 2-skift så småningom.

DIN BAKGRUND
Vi söker en driven, flexibel och naturlig ledare med hög integritet. Du har tidigare arbetat med arbetsledning och personalansvar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av ackordslönesystem och tillverkande industri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 7 augusti 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! Visa mindre

Automationstekniker

Har du stort intresse för teknik och gillar att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll? Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får en utmaning i din roll?  Då kan detta vara tjänsten för dig! NIBE söker nu automationstekniker till våra underhållsorganisationer. OM TJÄNSTEN Arbetet som tekniker innebär omväxlande arbetsuppgifter där vi jobbar både med akut avhjälpande underhåll samt förebyggande underhåll för att säker... Visa mer
Har du stort intresse för teknik och gillar att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll?

Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får en utmaning i din roll?  Då kan detta vara tjänsten för dig! NIBE söker nu automationstekniker till våra underhållsorganisationer.OM TJÄNSTEN
Arbetet som tekniker innebär omväxlande arbetsuppgifter där vi jobbar både med akut avhjälpande underhåll samt förebyggande underhåll för att säkerställa så stabil drift som möjligt i vår anläggning. Arbetet är förlagt på skift för att täcka fabrikernas behov, med såväl mekanisk och elektrisk inriktning.

Som Automationstekniker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på felsökning vid maskinstopp samt på förebyggande underhåll främst inom elektronik, men också visst mekaniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger på att avhjälpa själva grundproblemet och inte endast symptomen vid fel och brister, som orsakar eller kan orsaka produktionsstörningar. 

DIN BAKGRUND
För att passa in i rollen tror vi att du har gymnasieutbildning med inriktning automation, el, styrregler eller motsvarande och har en stor vilja av att ta nästa steg i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av avhjälpande underhåll inom industri. Vi ser det som en tillgång om du har erfarenhet av felsökning, programmering i PLC-system. Robotprogramering är meriterande.
Som tekniker har du många olika kontaktytor, vilket gör att din sociala kompetens är hög. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska och goda kunskaper i engelska är meriterande. God datorvana är och en klar fördel för att pass bra in i denna tjänst.
Du behöver kunna arbeta självständigt, såväl som i grupp, vara noggrann och våga fatta beslut. 

 

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 31 augusti 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.? 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder.? 

Varmt välkomna! Visa mindre

EMC Test engineer for NIBE Energy Systems

Ansök    Jun 10    Nibe AB    Elektrotekniker
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development.   We are now looking for an EMC test engineer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate so... Visa mer
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development.  

We are now looking for an EMC test engineer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate solutions as part of a dedicated team.

ABOUT THE POSITION
You will be part of the Product Development team, which is a high-tech advanced product development department with around 100 employees in the fields of mechanics, electricity/electronics, cooling technology, lab, control & regulation, audio optimisation, etc.

The duties will include:


• Set up and installing the EUT in the lab
• Pre-compliance EMC testing, including solving EMC problems.
• Attend to compliance testing at external test institute.
• Set up and perform temperature measurements of electrical components.
• Set up and perform function tests of electrical components.
• Write test report in English and generate technical documents needed for complying with regulations

The work will be performed at NIBEs lab in Markaryd, but also business trips to external labs for compliance tests.

YOUR BACKGROUND
We are looking for an EMC experienced, responsible person who is passionate about electricity and electronics. You are creative, independent and not afraid to take initiatives. You have relevant education in the field of electronics. You are open to work theoretically and practically. Good knowledge of English is a requirement as several suppliers and test labs are located abroad.

Knowledge of ISO 70025 is desirable but not a requirement

APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 3 juli 2022. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below. 

About NIBE
NIBE Energy Systems is the market leader for domestic heating products in the Nordic countries, Poland and the Czech Republic. Customers are the RMI sector (Renovation, Maintenance, Improvement) and the new housing market.

The parent company NIBE Industrier AB (registered office in Markaryd, Sweden) has been quoted on the Stockholm Stock Exchange’s O list since 1997.

NIBE Industrier is a European heating technology company whose business operations are organised in three separate business areas: NIBE Element, NIBE Energy Systems and NIBE Stoves. In 2021 Sales rose by 13.6% to SEK 30,832 million and the profit after net financial items amounted to SEK 4,318 million. Total number of employees are 20500 with a global presence. Visa mindre

SVETSARE TILL NIBE AB

NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu framförallt svetsavdelningarna. Vi söker erfarna, ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för svetsning och lödning av NIBEs energiprodukter. OM TJÄNSTEN: Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom svetsning/lödning. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, och ibland även natt.  DIN BAKGRUND: Du är kunnig och väl insatt i MAG svetsning och ritningsläsning och har helst även k... Visa mer
NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu framförallt svetsavdelningarna. Vi söker erfarna, ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för svetsning och lödning av NIBEs energiprodukter.

OM TJÄNSTEN:
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom svetsning/lödning. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, och ibland även natt. 

DIN BAKGRUND:
Du är kunnig och väl insatt i MAG svetsning och ritningsläsning och har helst även kunskaper i robotsvetsning, TIG svetsning och hårdlödning. Du bör givetvis ha grundläggande kunskaper i att hantera datorer (normalanvändare) och behärska svenska i tal och skrift. NIBE har höga kvalitets- och prestationskrav som är en viktig del i företagets framgång. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs med prestationslön (ackord) vilket kräver en relativt hög arbetstakt. Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att kontakta oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

PROJEKTLEDARE INDUSTRIALISERING

OM TJÄNSTEN Som projektledare inom Industrialisering fungerar du som länken mellan utveckling och tillverkning. Du ansvarar för att introducera nya produkter eller större produktändringar i tillverkning från konstruktionsunderlag till färdig process där målen för tillverkningen är rätt arbetsmiljö, rätt kvalitet, rätt kostnad och kapacitet. Projekten är framförallt inom produktsegmenten värmepumpar, varmvattenberedare, el-pannor och ackumulatorer. I din r... Visa mer
OM TJÄNSTEN
Som projektledare inom Industrialisering fungerar du som länken mellan utveckling och tillverkning. Du ansvarar för att introducera nya produkter eller större produktändringar i tillverkning från konstruktionsunderlag till färdig process där målen för tillverkningen är rätt arbetsmiljö, rätt kvalitet, rätt kostnad och kapacitet. Projekten är framförallt inom produktsegmenten värmepumpar, varmvattenberedare, el-pannor och ackumulatorer.

I din roll som projektledare samlar du berörda produktionstekniker, operatörer, arbetsledare, kvalitetsteknik, automationstekniker, IT mm, och identifierar de aktiviteter som behöver genomföras för att driva projekten framåt samt leder denna grupp mot projektets mål. Du sammankallar även projektens styrgrupp och lyfter fram beslutsbehov och problemställningar inför beslutsfattare som oftast består av bland annat Teknikchef samt Fabrikschefer. Utöver detta deltar du i projektgruppen för aktuella produktutvecklingsprojekt där du är produktionens röst och representant i projektet, både som kund till konstruktionsunderlag samt leveransansvarig för den nya tillverkningsprocessen.

Du kommer ingå i ett team tillsammans med andra mycket duktiga och erfarna projektledare. Arbetet bedrivs enligt en framtagen och etablerad projektprocess som du kommer få utbildning i vid tillträde. Tjänsten utgår ifrån Markaryd men viss restid till underleverantörer eller till fabriker inom koncernen kan bli aktuellt.

DIN BAKGRUND
Vi tror att du antingen har en ingenjörsutbildning eller flera års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Alternativt har du en bakgrund från en ledningsroll inom produktion. Erfarenheter från någon av våra tillverkningsprocesser plåtbearbetning, svetsning, montering eller från automation generellt är meriterande liksom erfarenhet från teknisk projektledning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna tjänst och som person tror vi du har ett brinnande intresse för att förbättra produktion ett intresse för ledarskap och andra människor samt god samarbetsförmåga med andra. Du har enkelt för att kommunicera på ett rakt och tydligt sätt och har gärna en naturlig integritet. Du är ödmjuk och har respekt andras kompetenser och synsätt. Det är meriterande att kunna arbeta relativt obehindrat på engelska i kontakt med exempelvis leverantörer både muntligen och skriftligen. Datorvana samt körkort är ett krav.

 

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 14 augusti. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

 

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

 

Varmt välkommen! Visa mindre

MONTÖRER TILL NIBE AB

Ansök    Jun 1    Nibe AB    Montör, metallprodukter
NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu våra tre produktverkstäder i Markaryd ytterligare. Vi söker ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för montering av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer) OM TJÄNSTEN Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom montering. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsarbete och natt förekommer. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs m... Visa mer
NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu våra tre produktverkstäder i Markaryd ytterligare. Vi söker ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för montering av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer)

OM TJÄNSTEN
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom montering. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsarbete och natt förekommer. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs med prestationslön (ackord), vilket kräver en relativt hög arbetstakt.

DIN BAKGRUND
Du är praktisk, noggrann, skötsam, lättlärd och kan hålla ett högt tempo. Du måste ha grundläggande kunskaper i att hantera datorer och behärska svenska i tal och skrift. Eftersom tåg och busspendling inte alltid fungerar med skiftarbetstider är körkort och tillgång till bil en fördel.

NIBE har höga kvalitets- och prestationskrav som är en viktig del i företagets framgång. Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att skicka in en ansökan.

ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.  

 

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

 

Varmt välkomna! Visa mindre

PRODUKTIONSLEDARE TILL VÄRMEPUMPCENTER PÅ NIBE AB

Värmepumpcenter, på NIBE AB, tillverkar värmepumpar med varumärket NIBE och har cirka 250 medarbetare. Produktionen omfattar förmontering, montering, lödning och driftprovning av värmepumpar med tillbehör. Vi söker nu en produktionsledare, som vill vara med och driva verksamheten framåt i en kreativ miljö. OM TJÄNSTEN Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktionsledning, att leda och fördela arbetet, på Värmepumpcenter i Markaryd. Tjänsten innebär f... Visa mer
Värmepumpcenter, på NIBE AB, tillverkar värmepumpar med varumärket NIBE och har cirka 250 medarbetare. Produktionen omfattar förmontering, montering, lödning och driftprovning av värmepumpar med tillbehör.

Vi söker nu en produktionsledare, som vill vara med och driva verksamheten framåt i en kreativ miljö.

OM TJÄNSTEN
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktionsledning, att leda och fördela arbetet, på Värmepumpcenter i Markaryd. Tjänsten innebär främst praktiskt ledarskap men kräver också en administrativ förmåga. Vi arbetar med produktionsledningssystemet Infor XA. Arbetstiderna innebär normalt sett dagtid men i framtid skulle även 2-skift kunna bli aktuellt.

DIN BAKGRUND
Vi söker en driven, flexibel och naturlig ledare med hög integritet. Du bör sedan tidigare ha ledarerfarenhet, helst arbetat med arbetsledning och personalansvar. Viktigt är de personliga egenskaperna och ett gott ledarskap i enlighet med NIBEs värderingar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av kvalitets-och miljöarbete samt ackordslönesystem och tillverkande industri.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 7 augusti 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkomna! Visa mindre

UNDERHÅLLSMEKANIKER TILL NIBE AB

Ansök    Maj 11    Nibe AB    Underhållsmekaniker
Vill du ha en intressant utmaning och arbeta med ett av Europas starkaste varumärken i energiteknikbranschen? Underhållsavdelningen på NIBE Energy Systems (NES) består av cirka 24 personer som arbetar med underhåll och service av maskinparken för produktion av varmvattenberedare och värmepumpar. NES ansvarar för försäljning av värmepumpar, pannor, varmvattenberedare etc under varumärket NIBE till dotterbolag, importörer m fl i framför allt Europa. OM T... Visa mer
Vill du ha en intressant utmaning och arbeta med ett av Europas starkaste varumärken i energiteknikbranschen?

Underhållsavdelningen på NIBE Energy Systems (NES) består av cirka 24 personer som arbetar med underhåll och service av maskinparken för produktion av varmvattenberedare och värmepumpar.


NES ansvarar för försäljning av värmepumpar, pannor, varmvattenberedare etc under varumärket NIBE till dotterbolag, importörer m fl i framför allt Europa.

OM TJÄNSTEN
Som mekaniker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och vi använder moderna rapporteringssystem för arbetsordrar, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta Produktionen.

DIN BAKGRUND
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 13 augusti 2022. Önskas mer information vänligen kontakta vår kontaktperson nedan.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

AUTOMATIONSELEKTRIKER TILL NIBE AB

Ansök    Maj 11    Nibe AB    Automationselektriker
Underhållsavdelningen består av cirka 10 personer som arbetar med underhåll och service av NIBEs maskinpark.    OM TJÄNSTEN Som Automationselektriker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på felsökning vid maskinstopp samt på förebyggande underhåll främst inom elektronik, men också visst mekaniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger på att avhjälpa själva grundproblemet och... Visa mer
Underhållsavdelningen består av cirka 10 personer som arbetar med underhåll och service av NIBEs maskinpark.   

OM TJÄNSTEN
Som Automationselektriker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på felsökning vid maskinstopp samt på förebyggande underhåll främst inom elektronik, men också visst mekaniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger på att avhjälpa själva grundproblemet och inte endast symptomen vid fel och brister som orsakar eller kan orsaka produktionsstörningar. Underhåll arbetar normalt dagtid men skift eller beredskap kan förekomma under perioder.

DIN BAKGRUND
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper. Vi tror att du är praktiskt lagd och har ett extra intresse för såväl styrsystem och reglerteknik som datorteknik och nätverkssystem. Du har även ett intresse av modern underhållsteknik och drivs av att hålla saker igång. Som elektriker bör du ha god vana av felsökning och felanalys. Erfarenhet av felsökning i PLC/PC-baserade styrsystem eller ethernet-konfigurationer är starkt meriterande. Du måste kunna arbeta självständigt vara noggrann och ta egna beslut.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 1 augusti 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer  mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkomna! Visa mindre

PRODUKTIONSLEDARE TILL BEREDARFABRIKEN PÅ NIBE AB

Beredarfabriken, på NIBE AB, tillverkar produkter med varumärket NIBE och har cirka 350 medarbetare. Produktionen har en relativt hög automationsgrad och omfattar plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling samt montering av varmvattenberedare och elpannor med tillbehör. Utöver försörjning av egen produktion tillverkar vi komponenter till NIBEs övriga produktverkstäder i Markaryd. Vi söker nu en produktionsledare som vill vara med och driva verksamheten fram... Visa mer
Beredarfabriken, på NIBE AB, tillverkar produkter med varumärket NIBE och har cirka 350 medarbetare. Produktionen har en relativt hög automationsgrad och omfattar plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling samt montering av varmvattenberedare och elpannor med tillbehör. Utöver försörjning av egen produktion tillverkar vi komponenter till NIBEs övriga produktverkstäder i Markaryd.

Vi söker nu en produktionsledare som vill vara med och driva verksamheten framåt i en kreativ miljö.

OM TJÄNSTEN
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktionsledning, att leda och fördela arbetet, på monteringavdelningen i Beredarfabriken. Tjänsten innebär främst praktiskt ledarskap men kräver också en administrativ förmåga. Vi arbetar med produktionsledningssystemet Infor XA. Arbetstiderna är främst dagtid, men kan innebära 2-skift så småningom.

DIN BAKGRUND
Vi söker en driven, flexibel och naturlig ledare med hög integritet. Du har tidigare arbetat med arbetsledning och personalansvar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av ackordslönesystem och tillverkande industri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 31 maj 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! Visa mindre

PRODUKTIONSTEKNIKER TILL VÄRMEPUMPCENTER

Produktionsteknik Energy Systems är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Energy Systems produkter i en och samma organisation. Vi förstärker nu denna organisation med ytterligare en produktionstekniker med placering vid Värmepumpcenter på NIBE AB i Markaryd. OM TJÄNSTEN Som Produktionstekniker arbetar du med att utforma och utveckla våra flöden och tillverkningsmetoder. I arbetsuppgifterna ing... Visa mer
Produktionsteknik Energy Systems är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Energy Systems produkter i en och samma organisation. Vi förstärker nu denna organisation med ytterligare en produktionstekniker med placering vid Värmepumpcenter på NIBE AB i Markaryd.

OM TJÄNSTEN
Som Produktionstekniker arbetar du med att utforma och utveckla våra flöden och tillverkningsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat konstruktion och CE-märkning av produktionsutrustning, produktionsanpassning av nya produkter, utformning av arbetsinstruktioner, balansering av produktionslinjer samt att genomföra investeringar och förbättringsprojekt. Arbetet sker med ständigt fokus på förbättrad tillverkningskostnad, hög kvalitet, god ergonomi och korta ledtider.

DIN BAKGRUND
Vi tror att du antingen har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och/eller ett antal års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Kunskaper eller erfarenhet av automation inom tillverkningsindustrin är meriterande.

Du måste kunna ta egna beslut och inte vara rädd för att driva igenom förändringar. I rollen krävs integritet samt kostnadsmedvetenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 1 juni 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 20 800 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkomna! Visa mindre

MJUKVARUTESTARE TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Ansök    Apr 26    Nibe AB    Systemtestare
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.   Nu söker vi teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. OM TJÄNSTEN:... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN:
Som mjukvarutestare kommer du främst att arbeta med testning av styrkoden till våra värmepumpar. Det innebär ett omväxlande arbete med både manuell testning och automatisering av testfall. Då mycket av testning är ”Grey-box testing” underlättar det att ha grundläggande programmeringskunskaper. Kommer även förekomma en viss del praktiskt arbete med elektronik. Huvudsakliga arbetet sker i form av deltagande i olika utvecklingsprojekt.

DIN BAKGRUND:
Vi söker en självgående, noggrann och flexibel person med stor idérikedom och som har lätt för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan jobba målinriktat både individuellt och som ett lag. Du har en relevant utbildning inom mjukvaruområdet samt ett kunnande eller stort intresse inom mjukvarutest.

OM ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 26 maj 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

 Varmt välkommen! Visa mindre

UNDERHÅLLSMEKANIKER TILL NIBE AB

Ansök    Mar 3    Nibe AB    Underhållsmekaniker
Vill du ha en intressant utmaning och arbeta med ett av Europas starkaste varumärken i energiteknikbranschen? Underhållsavdelningen på NIBE Energy Systems (NES) består av cirka 24 personer som arbetar med underhåll och service av maskinparken för produktion av varmvattenberedare och värmepumpar. NES ansvarar för försäljning av värmepumpar, pannor, varmvattenberedare etc under varumärket NIBE till dotterbolag, importörer m fl i framför allt Europa. OM T... Visa mer
Vill du ha en intressant utmaning och arbeta med ett av Europas starkaste varumärken i energiteknikbranschen?

Underhållsavdelningen på NIBE Energy Systems (NES) består av cirka 24 personer som arbetar med underhåll och service av maskinparken för produktion av varmvattenberedare och värmepumpar.


NES ansvarar för försäljning av värmepumpar, pannor, varmvattenberedare etc under varumärket NIBE till dotterbolag, importörer m fl i framför allt Europa.

OM TJÄNSTEN
Som mekaniker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och vi använder moderna rapporteringssystem för arbetsordrar, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta Produktionen.

DIN BAKGRUND
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 31 maj 2022. Önskas mer information vänligen kontakta vår kontaktperson nedan.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

AUTOMATIONSELEKTRIKER TILL NIBE AB

Ansök    Mar 3    Nibe AB    Automationselektriker
Underhållsavdelningen beståt av cirka 10 personer som arbetar med underhåll och service av maskinparken inom framförallt produktionen av barskaminer.    OM TJÄNSTEN Som Automationselektriker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på felsökning vid maskinstopp samt på förebyggande underhåll främst inom elektronik, men också visst mekaniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger ... Visa mer
Underhållsavdelningen beståt av cirka 10 personer som arbetar med underhåll och service av maskinparken inom framförallt produktionen av barskaminer.   

OM TJÄNSTEN
Som Automationselektriker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på felsökning vid maskinstopp samt på förebyggande underhåll främst inom elektronik, men också visst mekaniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger på att avhjälpa själva grundproblemet och inte endast symptomen vid fel och brister som orsakar eller kan orsaka produktionsstörningar. Underhåll arbetar normalt dagtid men skift eller beredskap kan förekomma under perioder.

DIN BAKGRUND
Din bakgrund: Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper. Vi tror att du är praktiskt lagd och har ett extra intresse för såväl styrsystem och reglerteknik som datorteknik och nätverkssystem. Du har även ett intresse av modern underhållsteknik och drivs av att hålla saker igång. Som elektriker bör du ha god vana av felsökning och felanalys. Erfarenhet av felsökning i PLC/PC-baserade styrsystem eller ethernet-konfigurationer är starkt meriterande. Du måste kunna arbeta självständigt vara noggrann och ta egna beslut.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 31 maj 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

OM NIBE 
NIBE AB i Markaryd är en modern industri med produktion och en omsättning på cirka 4,7 miljarder kr/år. Antalet anställda är cirka 1 500 personer.

Produktsortimentet består av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter ca 27 miljarder kr och har ca 19 000 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA.

Varmt välkomna! Visa mindre

MILJÖARBETARE TILL MILJÖGÅRD NIBE AB

OM TJÄNSTEN Vi söker en miljöarbetare till vår miljögård. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll, sköta industningstekniken och diverse uppgifter på innergården.   DIN BAKGRUND Vi söker en engagerad, pålitlig, självgående, lösningsorienterad och positiv person, som gärna lär sig mer om mycket. Du bör ha en grundläggande kemiförståelse, då hantering av farligt avfall förekommer, och ha en teknisk kunskap. Det är meriterande o... Visa mer
OM TJÄNSTEN

Vi söker en miljöarbetare till vår miljögård. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll, sköta industningstekniken och diverse uppgifter på innergården.

 

DIN BAKGRUND

Vi söker en engagerad, pålitlig, självgående, lösningsorienterad och positiv person, som gärna lär sig mer om mycket. Du bör ha en grundläggande kemiförståelse, då hantering av farligt avfall förekommer, och ha en teknisk kunskap. Det är meriterande om du har arbetat med vattenrening, underhåll och/eller processteknik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Du identifierar dig med våra kärnvärderingar som god lönsamhet, eget ansvar, marknadsorienterad expansion, engagerade medarbetare, god affärsetik, samhällsengagemang samt transparens.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 1 maj 2022. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

Varmt välkommen! 

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder. Visa mindre

TRUCKFÖRARE TILL PRODUKTION OCH LAGER PÅ NIBE AB

Ansök    Mar 2    Nibe AB    Truckförare
NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu våra tre Produktverkstäder och lager med fler truckförare. Vi söker ambitiösa och ansvarskännande truckförare med gott omdöme för stöd till produktionen av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer) OM TJÄNSTEN Arbetsuppgifterna är helt inriktade på trucktransport inom våra produktionsgrupper eller lager. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsa... Visa mer
NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu våra tre Produktverkstäder och lager med fler truckförare. Vi söker ambitiösa och ansvarskännande truckförare med gott omdöme för stöd till produktionen av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer)

OM TJÄNSTEN
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på trucktransport inom våra produktionsgrupper eller lager. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsarbete och natt förekommer. 

DIN BAKGRUND
Du är noggrann, skötsam, lättlärd och har hög servicekänsla.

Jobbet kräver truckkort motsvarande TLP 10 och helst god truckvana. Eftersom transporter ibland även sker utanför fabriksbyggnadens väggar, är oftast körkort nödvändigt. Erfarenhet av skjutstativtruck är meriterande. Du bör givetvis ha grundläggande kunskaper i att hantera datorer (normalanvändare) och behärska svenska i tal och skrift.

NIBE har höga kvalitets- och prestationskrav som är en viktig del i företagets framgång. Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att skicka in en ansökan.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster.

OM NIBE
NIBE AB i Markaryd är en modern industri med produktion och en omsättning på cirka 4,7 miljarder kr/år. Antalet anställda är cirka 1 300 personer.

Produktsortimentet består av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter ca 27 miljarder kr och har ca 18 500 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA, Visa mindre

MONTÖRER TILL NIBE AB

Ansök    Mar 2    Nibe AB    Montör, metallprodukter
NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu våra tre produktverkstäder i Markaryd ytterligare. Vi söker ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för montering av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer) OM TJÄNSTEN Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom montering. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsarbete och natt förekommer. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs m... Visa mer
NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu våra tre produktverkstäder i Markaryd ytterligare. Vi söker ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för montering av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer)

OM TJÄNSTEN
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom montering. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsarbete och natt förekommer. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs med prestationslön (ackord), vilket kräver en relativt hög arbetstakt.

DIN BAKGRUND
Du är praktisk, noggrann, skötsam, lättlärd och kan hålla ett högt tempo. Du måste ha grundläggande kunskaper i att hantera datorer och behärska svenska i tal och skrift. Eftersom tåg och busspendling inte alltid fungerar med skiftarbetstider är körkort och tillgång till bil en fördel.

NIBE har höga kvalitets- och prestationskrav som är en viktig del i företagets framgång. Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att skicka in en ansökan.

ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen.  

 

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

 

Varmt välkomna! Visa mindre

SVETSARE TILL NIBE AB

NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu framförallt svetsavdelningarna. Vi söker erfarna, ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för svetsning och lödning av NIBEs energiprodukter. OM TJÄNSTEN: Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom svetsning/lödning. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, och ibland även natt.  DIN BAKGRUND: Du är kunnig och väl insatt i MAG svetsning och ritningsläsning och har helst även k... Visa mer
NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu framförallt svetsavdelningarna. Vi söker erfarna, ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för svetsning och lödning av NIBEs energiprodukter.

OM TJÄNSTEN:
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom svetsning/lödning. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, och ibland även natt. 

DIN BAKGRUND:
Du är kunnig och väl insatt i MAG svetsning och ritningsläsning och har helst även kunskaper i robotsvetsning, TIG svetsning och hårdlödning. Du bör givetvis ha grundläggande kunskaper i att hantera datorer (normalanvändare) och behärska svenska i tal och skrift. NIBE har höga kvalitets- och prestationskrav som är en viktig del i företagets framgång. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs med prestationslön (ackord) vilket kräver en relativt hög arbetstakt. Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att kontakta oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL CONTURA

Vi förstärker Contura med en mekanikkonstuktör inom tillverkning som blir en del i Conturas utvecklingsavdelning vilken präglas av fin gemenskap och ett stort engagemang hos ett antal kunniga och professionella tekniker inom mekanik och förbränningsteknik. Arbetet bedrivs i mindre projektgrupper och du får en central roll i olika projekt.  NIBE AB där Contura är ett av affärsområdena är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot... Visa mer
Vi förstärker Contura med en mekanikkonstuktör inom tillverkning som blir en del i Conturas utvecklingsavdelning vilken präglas av fin gemenskap och ett stort engagemang hos ett antal kunniga och professionella tekniker inom mekanik och förbränningsteknik. Arbetet bedrivs i mindre projektgrupper och du får en central roll i olika projekt. 

NIBE AB där Contura är ett av affärsområdena är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. 

OM TJÄNSTEN
Du kommer huvudsakligen att arbeta med att utveckla brasvärmeprodukter tillsammans med övriga på utvecklingsavdelningen. Arbetsområdet är brett och spännande med tyngdpunkt på mekanikkonstruktioner. Utöver konstruktionsarbete på 3D-CAD, deltar du i experimentell verksamhet och har ett nära samarbete med våra produktionstekniker.  

Tjänsten är på Conturas huvudkontor Markaryd.

DIN BAKGRUND
Vi söker Dig som är en entusiastisk och innovativ konstruktör/ingenjör med lämplig bakgrund och som har kunskap inom mekanik och gärna även plåtbearbetning. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för mekaniska konstruktioner. Vi ser även att Du är engagerad, målmedveten, ansvarstagande och känner dig väl hemma med NIBEs filosofi som bygger mycket på ”frihet under ansvar”. 

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 21 november. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

OM CONTURA OCH NIBE
Contura är den del av NIBE AB i Markaryd som utvecklar, producerar och säljer braskaminer och skorstenssystem. Contura ingår i det expansiva och framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som omsätter drygt 2,5 miljard kr/år, och är marknadsledande i Europa med en starkt växande exportförsäljning.

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustnin,braskaminer  mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder. Visa mindre

SYSTEMINGENJÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team! Vi söker en systemingenjör till NIBE Product Development i Markaryd. Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektro... Visa mer
NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team!

Vi söker en systemingenjör till NIBE Product Development i Markaryd. Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc.

OM TJÄNSTEN:
Du kommer huvudsakligen medverka i förbättringsarbetet av befintliga produkter och tillbehör. Du jobbar med att underhålla befintlig mjukvara genom ändringar och förbättringar med hjälp av dina styr och reglertekniska kunskaper. I tjänsten har du ett tätt samarbete med programmering- och labbpersonal.

Tjänsten innebär support mot andra funktioner inom företaget samt analys av loggdata och datasimulering. Tjänsten är placerad i Markaryd.

DIN BAKGRUND:
Vi söker en högskole-/civilingenjör som är nyfiken, initiativtagande och som vill förstå helheten. För att kunna lösa de problem och uppgifter som ingår i jobbet som systemingenjör behöver du vara en duktig problemlösare som är analytisk, noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter.

Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för systemtekniska lösningar. Erfarenheter inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande, liksom erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

OM ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 18 oktober. Ansökan sker via hemsidan under ”Lediga tjänster”. Önskas mer information, vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

LÖSNINGSARKITEKT PLM

Ansök    Jan 19    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
Lösningsarkitekt PLM Som Lösningsarkitekt tar du fram programlösningar för att implementera PLM-initiativen efter de arbetspaket som projektet tagit fram. Du arbetar obehindrat i Visual Studio, C++, C#, BMIDE Java och Eclipse. Till att börja med kommer du få arbeta med att hjälpa våra medarbetare med mindre ändringar och utökad funktionalitet i PLM-systemet. Vi söker en nyfiken, självgående och drivande person som ser möjligheter att delta och vara med oc... Visa mer
Lösningsarkitekt PLM
Som Lösningsarkitekt tar du fram programlösningar för att implementera PLM-initiativen efter de arbetspaket som projektet tagit fram. Du arbetar obehindrat i Visual Studio, C++, C#, BMIDE Java och Eclipse. Till att börja med kommer du få arbeta med att hjälpa våra medarbetare med mindre ändringar och utökad funktionalitet i PLM-systemet.

Vi söker en nyfiken, självgående och drivande person som ser möjligheter att delta och vara med och utveckla vår PLM avdelning. Du skall vara intresserad av att tillämpa metodik för att främja informationssamordning. Du har en god kännedom om strukturerat utvecklingsarbete kombinerat med genuin lagkänsla och god social kompetens. Tjänsten är i Markaryd. 

DIN BAKGRUND
Lämplig bakgrund kan vara ingenjör, projektledare, system- eller datavetenskaplig utbildning i kombination av erfarenhet som cad-konstruktör väl förtrogen i livscykel, produktutvecklingsprocesser och kvalitetsarbete.

Du bör också ha erfarenhet från att tidigare jobbat i ett PLM-system, företrädelsevis i Siemens Teamcenter som är vårt arbetsverktyg. Även en fördel om du har erfarenhet från Autodesk Inventor, Solid Edge, Solid Works, Infor XA, Microsoft Visio utöver Office programmen. Meriterande är om du också har erfarenhet från tillverkande industri.

För rätt person finns goda möjligheter att själv vara med och forma och utveckla dina arbetsuppgifter på PLM avdelningen. 

OM ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 20 februari 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

PLM Solution Architect
As a Solution Architect, you develop software solutions to implement the PLM initiatives according to the work packages that the project has developed. You work freely in applications and tools like Visual Studio, C ++, C #, BMIDE Java and Eclipse. To begin with, dependent on your skills, you will have to work with with minor changes and expanded functionality in the PLM system direct to our end users.

We are looking for a curious, independent and driven person who sees opportunities to participate and be involved in developing our PLM department. You should be interested in applying methodologies to promote information coordination. You have a good knowledge of structured development work combined with genuine team spirit and good social skills. The work is in Markaryd.

QUALIFICATIONS
Suitable background can be engineer, project manager, computer science in combination with experience as a CAD designer and good knowledge in products lifecycle, product development processes and quality work.

You should also have experience from previously working in a PLM system, preferably in the Siemens Teamcenter, which is our work tool. Additional advantage would be if you have experience from Autodesk Inventor, Solid Edge, Solid Works, Infor XA, Microsoft Visio in addition to the Office suite. Extra plus if you also have experience from the manufacturing industry.

For the right person, there are good opportunities to be involved in shaping and evolve your work and career at the PLM department.

APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 20 of Februari 2022. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below. 

ABOUT NIBE
NIBE AB is a successful modern company located in Markaryd, Sweden, with a turnover of just over SEK 4.7 billion/year and almost 1,500 employees. NIBE is one of the market leaders in Europe with a sustainable product range consisting of one of the market's widest programmes of heat pumps, water heaters, solar panels, biofuel products, ventilation products, district heating equipment, fireplaces, etc.

NIBE AB is part of the publicly listed NIBE Industries, which has a turnover of approximately SEK 27 billion and approximately 19,000 employees in more than 30 countries. Visa mindre

NIBE SÖKER MEDARBETARE TILL PERSONALRESTAURANGEN

Ansök    Aug 31    Nibe AB    Restaurangbiträde
NIBEs personalrestaurang servar både anställda och besökare med fräscha smörgåsar, baguetter och lunch. Den varma lunchen lagas inte på plats idag utan den får vi från en närliggande restaurang. Vår personalrestaurang har en härlig arbetsmiljö med nyrenoverade och lättstädade lokaler. Vi söker nu dig som är intresserad av att jobba i restaurang och som vill vara med och utveckla vår personalrestaurang. OM TJÄNSTEN: Du har en viktig roll i kökets arbete o... Visa mer
NIBEs personalrestaurang servar både anställda och besökare med fräscha smörgåsar, baguetter och lunch. Den varma lunchen lagas inte på plats idag utan den får vi från en närliggande restaurang. Vår personalrestaurang har en härlig arbetsmiljö med nyrenoverade och lättstädade lokaler.

Vi söker nu dig som är intresserad av att jobba i restaurang och som vill vara med och utveckla vår personalrestaurang.

OM TJÄNSTEN:
Du har en viktig roll i kökets arbete och ingår i ett team på tre personer där alla bidrar till slutresultatet. Du arbetar med alla förekommande sysslor i kök och matsal, vilket innebär att göra smörgåsar, sallader, bakning, lättare maträtter, servera maten, diska, plocka in varor, fylla på salladsbuffé, städning och iordningställande av matsalen.

DIN BAKGRUND:
Vi söker dig som är en serviceminded, flexibel, snabb, ansvarsfull och positiv person som har kunden och god ordning i centrum. För att trivas hos oss krävs det att du har förmågan att arbeta självständigt under eget ansvar i högt tempo. Du känner en stolthet kring ditt arbete och utför det med stor noggrannhet och god kvalité. Du kommer vara en del av vårt serviceteam där vi värdesätter samarbete, kommunikation och som ställer upp för varandra när det behövs. Vi tycker också att det är viktigt att du har ett ”öga” för det lilla extra när det gäller både service och städning.

Du får gärna ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Har du dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien är det meriterande men inget krav. Tjänsten är på 100%. Tillträde snarast. 

OM ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 12 september. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta Madeleine Johannesson på 0433-27 30 00. Visa mindre

KVALITETSMEDARBETARE TILL VENTILATION NIBE AB

Ansök    Aug 19    Nibe AB    Kvalitetssamordnare
NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Vi förstärker nu gruppen som arbetar med att kvalitetssäkra tillverkningsprocessen i Markaryd. OM TJÄNSTEN Som kvalitetsmedarbetare kommer du att arbeta operativt på vår produktionsavdelning med tillverkningsprocessen för våra ventilationsaggregat. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktio... Visa mer
NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Vi förstärker nu gruppen som arbetar med att kvalitetssäkra tillverkningsprocessen i Markaryd.

OM TJÄNSTEN
Som kvalitetsmedarbetare kommer du att arbeta operativt på vår produktionsavdelning med tillverkningsprocessen för våra ventilationsaggregat. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktions- och utvecklingsavdelningar. Du genomför riskbedömningar och skapar styrplaner för att slutligen ta fram kontrollinstruktioner. En viktig del är förbättringsarbete och du kommer att driva kvalitetsgrupper och initiera problemlösning utifrån felutfall och kvalitetsbristkostnader. Du är flexibel och stöttar produktionen i kvalitetssäkring från ankomstkontroll till kundleverans.

DIN BAKGRUND
Du har sannolikt en teknisk utbildning från högskola/universitet, i kombination med några års praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri inom kvalitetsområdet eller produktionsteknik och har erfarenhet från ständiga förbättringar. Kanske är du en tekniker eller installatör inom ventilationsbranschen som vill utvecklas vidare. Viktiga personliga egenskaper är att du är analytisk, strukturerad, problemlösande, självgående och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Branscherfarenhet och specifik produktkunskap är meriterande.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 2 september 2021. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 350 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! Visa mindre

MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL NIBE AB

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi en teknikintresserad och ansvarstagande mekanikkonstruktör som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. OM TJÄNST... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter?
På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.
Nu söker vi en teknikintresserad och ansvarstagande mekanikkonstruktör som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.
OM TJÄNSTEN
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 80 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet av våra värmeprodukter och tillbehör. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning av mekaniska konstruktioner. Tjänsten kan även innebära ändringar och förbättringar på befintliga produkter samt delta i konstruktionsgenomgångar, provkörningar och utformning av system.
Arbetet sker huvudsakligen med hjälp av 3D-programmet Inventor. Tjänsten är på huvudkontoret i Markaryd.
DIN BAKGRUND
Vi söker en konstruktör, helst med erfarenhet, som är självständig, flexibel , noggrann, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för mekaniska konstruktioner. Erfarenheter inom maskin- eller VVS-området är meriterande.
OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 16 september 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.
OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 350 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.
NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 500 anställda i drygt 30 länder.
Kontaktperson
Robert Narkaj
Manager Product Development Improvement
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

SENIOR WEB DEVELOPER FOR NIBE JPI (FRONTEND AND BACKEND)

Ansök    Feb 23    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
NIBE has formed a global task force with the mission to develop the next generation of connected solutions for indoor climate. Do you have what it takes to join the team of brilliant minds and accelerate the path towards a more sustainable future? NIBE is the global leader within indoor climate solutions with minimum impact on the environment. Our solutions for heating, cooling, ventilation and hot water clearly play an important part of building a more su... Visa mer
NIBE has formed a global task force with the mission to develop the next generation of connected solutions for indoor climate.
Do you have what it takes to join the team of brilliant minds and accelerate the path towards a more sustainable future?
NIBE is the global leader within indoor climate solutions with minimum impact on the environment. Our solutions for heating, cooling, ventilation and hot water clearly play an important part of building a more sustainable future.
Years of innovation and growth has taken us to where we are now, and it is time to take the next leap in our development. Digitalization and connectivity unlock new opportunities for even more sustainable energy production and improved solutions for indoor climate.
We have formed a unique initiative with the purpose to create a separate development team located in different areas of the world. It will serve the entire group of companies within NIBE Climate Solutions, spanning over several markets with a new platform for Internet of Things and Smart Home Systems. We are calling for the brightest minds who share our commitment to work for a more sustainable future—so that we together can push the boundaries of how to utilize local energy sources in the most efficient ways possible to create a comfortable indoor climate.
DESCRIPTION
In the role of web developer, you develop web solutions in close collaboration with the many subsidiaries within the NIBE Group. The information comes both from requests from the subsidiaries but just as often from ideas from the developers themselves.
Development of functions to improve the user experience for end customers and installers, to simplify installation and operation of heat pumps / water heaters / wood stoves and not least to improve the product's energy efficiency and thereby save the world.
You will be located at in Markaryd and be part of a global team of experts in the field, ranging from hardware and firmware to cloud development. Due to the global nature of the team you will work with people of different nationalities while creating cutting-edge climate solutions for both our European and North American customers. We usually meet up a couple of times a year which means you should expect a small amount of travel to both European and US locations, although not during the pandemic.
QUALIFICATIONS
Skills required:
Frontend: Proficiency with HTML/CSS and Javascript frontend frameworks such as ReactJS, NodeJS, AngularJS.
Backend: .Net Core with C# software development experience.
API development
Linux system experience
Good English speaking and writing communication skills.Skills preferred:
Experience of CosmosDB, Blobstorage, Cassandra or similar databases
Message queuing servicesExperience of virtualization, containers and microservices technologies, for instance Service Fabric, VMWare, Hyper-V and Azure S.
APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 23 of March 2021. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below.
CONTACT
Johan Frick
IT- ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Konstruktör till Contura

Vi förstärker Contura med en konstruktör inom tillverkning som blir en del i Conturas utvecklingsavdelning vilken präglas av fin gemenskap och ett stort engagemang hos ett antal kunniga och professionella tekniker inom mekanik och förbränningsteknik. Arbetet bedrivs i mindre projektgrupper och du får en central roll i olika projekt. Tjänsten är i Markaryd. OM TJÄNSTEN Din uppgift blir att utveckla brasvärmeprodukter tillsammans med övriga på utvecklingsavd... Visa mer
Vi förstärker Contura med en konstruktör inom tillverkning som blir en del i Conturas utvecklingsavdelning vilken präglas av fin gemenskap och ett stort engagemang hos ett antal kunniga och professionella tekniker inom mekanik och förbränningsteknik. Arbetet bedrivs i mindre projektgrupper och du får en central roll i olika projekt. Tjänsten är i Markaryd.
OM TJÄNSTEN
Din uppgift blir att utveckla brasvärmeprodukter tillsammans med övriga på utvecklingsavdelningen. Arbetsområdet är brett och spännande med tyngdpunkt på mekanikkonstruktioner. Utöver konstruktionsarbete på 3D-CAD, deltar du i experimentell verksamhet och har ett nära samarbete med våra produktionstekniker.
DIN BAKGRUND
Vi söker Dig som är en entusiastisk och innovativ konstruktör/ingenjör med lämplig bakgrund och som har kunskap inom mekanik och gärna även plåtbearbetning. Du gillar kreativa utmaningar, har ett stort teknikintresse, är engagerad och målmedveten och känner dig väl hemma med NIBEs filosofi som bygger mycket på ”frihet under ansvar”.
OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 10 juni. Ansökan sker via vår webbsida under "lediga tjänster". Ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.
OM CONTURA OCH NIBE
Contura är den del av NIBE AB i Markaryd som utvecklar, producerar och säljer braskaminer och skorstenssystem. Contura ingår i det expansiva och framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som omsätter drygt 2,5 miljard kr/år, och är marknadsledande i Europa med en starkt växande exportförsäljning.
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustnin,braskaminer mm.
NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.
Kontaktperson
Bo Nilsson
Utvecklingschef på COntura
0433-27 51 00
[email protected] Visa mindre

Webbutvecklare till NIBE (Full stack)

Ansök    Maj 21    Nibe AB    Webbtekniker
Vi bygger nu upp ett internationellt webbteam med huvuduppgift att hjälpa de olika bolagen i NIBE Group. Vi behöver nu förstärka vårt team i Markaryd med en full stack webbutvecklare med fokus på lösningar för NIBE i Markaryd. OM TJÄNSTEN I rollen som full stack developer utvecklar du webblösningar i nära samarbete med framförallt NIBE AB, men även med andra dotterbolag. Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat vara; Utveckling av webapps, restapps och ... Visa mer
Vi bygger nu upp ett internationellt webbteam med huvuduppgift att hjälpa de olika bolagen i NIBE Group. Vi behöver nu förstärka vårt team i Markaryd med en full stack webbutvecklare med fokus på lösningar för NIBE i Markaryd.
OM TJÄNSTEN
I rollen som full stack developer utvecklar du webblösningar i nära samarbete med framförallt NIBE AB, men även med andra dotterbolag. Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat vara;
Utveckling av webapps, restapps och moduler i Sitevision CMS.
Utveckling i React och Node js.
Integrationer mot olika API:er
Utarbetar lösningar. Tillsammans med dina kollegor beskriver du vägen fram till den bästa tekniska lösningen.
Du bidrar till att konstant utveckla vår metodik och hur vi jobbar med tekniska lösningar.DIN BAKGRUND
För att passa i rollen som full stack-utvecklare bör du vara driven och ständigt vilja utvecklas. Som person är du lugn, van vid att prioritera, är strukturerad och gillar att programmera.
Ett genuint intresse för programmering och intresset att växa och utvecklas med nya tekniker tillsammans med oss.
Har kännedom om agila projektmetoder och trivs med att arbeta under sådana former.
Vill vara med och skapa meningsfull webb för spännande företag.
Du är prestigelös och generös med din kunskap och din kod.Meriterande tekniker
För oss är inte det viktiga att du kan alla dessa tekniker. Det viktiga är att du har en vilja att lära och en god allmän teknisk förståelse. Andra tekniker än de vi listat kan också vara meriterande.
Backend: Goda programmeringskunskaper och god förståelse. Om Java eller .NET (eller något annat) är ditt modersmål idag är mindre viktigt. Men vi tror att du har ett öppet sinne för olika språk.
Frontend: CSS (SASS, Less), Javascript, HTML5, React, Vue
Databaser: , No
CMS: Gärna erfarenhet från utveckling av plugins, moduler, mallar etc.
Kunskap om versionshantering med GIT
Det kan även vara meriterande med erfarenhet från SOLR, Elastic Search, PIM, CRM, e-commerce och molntjänster.OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 7 juni 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.
Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.
Välkommen till oss, du också.
OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd.
NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.
NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.
KONTAKTPERSON
Per Pegard
Webbutvecklare
0433 - 27 35 71
[email protected] Visa mindre

EMC TEST ENGINEER FOR NIBE ENERGY SYSTEMS

Ansök    Feb 21    Nibe AB    Elingenjör
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development. We are now looking for an EMC test engineer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate s... Visa mer
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development.


We are now looking for an EMC test engineer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate solutions as part of a dedicated team. The position is in Markaryd.


ABOUT THE POSITION
You will be part of the Product Development team, which is a high-tech advanced product development department with around 70 employees in the fields of mechanics, electricity/electronics, cooling technology, lab, control & regulation, audio optimisation, etc.


The duties will include:


Set up and installing the EUT in the lab
Pre-compliance EMC testing, including solving EMC problems.
Attend to compliance testing at external test institute.
Set up and perform temperature measurements of electrical components.
Set up and perform function tests of electrical components.
Write test report in English and generate technical documents needed for complying with regulationsThe work will be performed at NIBEs lab in Markaryd, but also business trips to external labs for compliance tests.


YOUR BACKGROUND
We are looking for a responsible person who is passionate about electricity and electronics. You are creative, independent and not afraid to take initiatives. You have relevant education in the field of electronics. You are open to work theoretically and practically. Good knowledge of English is a requirement as several suppliers and test labs are located abroad.


APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 28 March 2021. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below.


ABOUT NIBE


NIBE AB is a successful modern company located in Markaryd, Sweden, with a turnover of just over SEK 4.2 billion/year and almost 1,300 employees. NIBE is one of the market leaders in Europe with a sustainable product range consisting of one of the market's widest programmes of heat pumps, water heaters, solar panels, biofuel products, ventilation products, district heating equipment, fireplaces, etc.


NIBE AB is part of the publicly listed NIBE Industries, which has a turnover of approximately SEK 25 billion and approximately 18,000 employees in more than 30 countries.

Kontaktperson
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]
Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Flera kylingenjörer/tekniker till NIBE Energy Systems

Ansök    Feb 2    Nibe AB    Kyl- och värmepumpstekniker
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi flera teknikintresserade och ansvarstagande kylingenjörer/tekniker som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.


Nu söker vi flera teknikintresserade och ansvarstagande kylingenjörer/tekniker som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.


OM TJÄNSTERNA
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att självständigt utföra tester och mätningar samt utveckla komponenter och kylsystem. Du kommer även att analysera, dokumentera och rapportera testresultat samt delta i olika utvecklingsprojekt i konstruktion av kylsystem. Därutöver ingår att hålla sig uppdaterad på gällande/relevanta standarder och arbetsmetoder inom det aktuella området som utvecklingen gäller. Tjänsterna är placerade i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Vi söker självständiga, noggranna och ansvarstagande personer med stor idérikedom. Du har en civilingenjörs- eller högskoleutbildning inom energiteknik/termodynamik eller kylteknik med några års erfarenhet. Påbyggnadskunskaper inom styr- och reglerteknik och VVS är meriterande. Även du som är nyutexaminerad och har rätt egenskaper och relevanta erfarenheter är välkommen att söka.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, men senast den 20 februari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.


OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.


KONTAKTPERSONER
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

FLERA STYR- OCH REGLERINGENJÖRER TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Ansök    Feb 2    Nibe AB    Styr- och reglertekniker
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi flera teknikintresserade och drivna styr- och regleringenjörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. ... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.


Nu söker vi flera teknikintresserade och drivna styr- och regleringenjörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.


OM TJÄNSTERNA
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 80 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer att medverka i framtagningen av nya produkter och tillbehör, delta i utvecklingsprojekt och ansvara för framtagning och verifiering av nya funktioner i mjukvaran. Funktionerna kommer sedan att programmeras av våra programmerare. Du jobbar också med att underhålla befintlig mjukvara genom ändringar och förbättringar. Tjänsterna innebär ett nära samarbete med programmering- och labbpersonal, support mot andra funktioner inom företaget samt analys av loggdata och datasimulering. Tjänsterna är placerade i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Vi söker dig med högskole-/civilingenjörexamen som är nyfiken, initiativtagande och som vill förstå helheten. Du behöver vara en duktig problemlösare som är analytisk, noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter. Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse för systemtekniska lösningar. Erfarenheter inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande, liksom erfarenhet av styr- och reglerteknik – och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 20 februari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.


OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Kontaktperson
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Flera mekanikkonstruktörer till NIBE Energy Systems

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi flera teknikintresserade och ansvarstagande mekanikkonstruktörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. ... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.


Nu söker vi flera teknikintresserade och ansvarstagande mekanikkonstruktörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.


OM TJÄNSTERNA
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet av våra värmeprodukter och tillbehör. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning av mekaniska konstruktioner.


Tjänsten kan även innebära ändringar och förbättringar på befintliga produkter samt delta i konstruktionsgenomgångar, provkörningar och utformning av system. Arbetet sker huvudsakligen med hjälp av 3D-programmet Inventor. Tjänsterna är placerade i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Vi söker flera konstruktörer, helst med erfarenhet, som är självständiga, flexibla, noggranna, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ.


Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för mekaniska konstruktioner. Erfarenheter inom maskin- eller VVS-området är meriterande.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 20 januari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.


Kontaktperson
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Flera programmerare till NIBE Energy Systems

Ansök    Dec 30    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi flera teknikintresserade och målinriktade programmerare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. OM TJÄN... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.


Nu söker vi flera teknikintresserade och målinriktade programmerare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.


OM TJÄNSTERNA
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Som programmerare kommer du främst att arbeta med utveckling av våra inbyggda system genom att delta i olika utvecklingsprojekt. Inom det området finns möjlighet att jobba med diverse uppgifter, som till exempel UI och styrdkoden för värmepumpen.


Arbetet sker främst i C/C++ och innefattar utveckling av nya funktioner likväl som felsökning och verifiering av befintliga. Även andra programmeringsspråk än C/C++ kan bli aktuella, främst C#. Tjänsterna är placerade i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Vi söker självgående, noggranna och flexibla personer med stor idérikedom och som har lätt för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan jobba målinriktat både individuellt och som ett lag. Du har en relevant utbildning inom mjukvaruområdet samt gärna ett kunnande inom styr-och reglerteknik eller UI-utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ett eller flera av följande språk och tekniker C/C++, QML samt C#.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 20 januari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.


OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Kontaktperson
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

FLERA MJUKVARUTESTARE TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Ansök    Feb 2    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi flera teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. OM T... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.


Nu söker vi flera teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.


OM TJÄNSTERNA
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Som mjukvarutestare kommer du främst att arbeta med testning av styrkoden till våra värmepumpar där du deltar i olika utvecklingsprojekt. Det innebär ett omväxlande arbete med både manuell testning och automatisering av testfall. Då mycket av testningen är ”Grey-box testing” underlättar det att ha grundläggande programmeringskunskaper. Det kommer även att förekomma en viss del praktiskt arbete med elektronik. Tjänsterna är placerad i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Vi söker självgående, noggranna och flexibla personer med stor idérikedom och som har lätt för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan jobba målinriktat både individuellt och som ett lag. Du har en relevant utbildning inom mjukvaruområdet samt ett kunnande eller stort intresse inom mjukvarutestning.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 20 februari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.


OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER
Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected]


Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Kvalitetstekniker svetsning till NIBE AB

NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Vi förstärker nu gruppen som arbetar med att kvalitetssäkra tillverkningsprocessen i Markaryd. Du ingår i ett team som består av kvalitetstekniker, Röntgentekniker, mättekniker, produktrevisor och kvalitetsansvarig och samtidigt i vår kvalitets o miljöavdelning inom NIBE AB med tillverkning i ... Visa mer
NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Vi förstärker nu gruppen som arbetar med att kvalitetssäkra tillverkningsprocessen i Markaryd.


Du ingår i ett team som består av kvalitetstekniker, Röntgentekniker, mättekniker, produktrevisor och kvalitetsansvarig och samtidigt i vår kvalitets o miljöavdelning inom NIBE AB med tillverkning i flera fabriker.


OM TJÄNSTEN
Som kvalitetsingenjör/tekniker kommer du att arbeta på våra produktionsavdelningar med tillverkningsprocessen för våra tryckkärl och vattentankar. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktions- och utvecklingsavdelningar. Du genomför riskbedömningar och skapar styrplaner för att slutligen ta fram kontrollinstruktioner.
En viktig del är förbättringsarbete och du kommer att driva kvalitetsgrupper och initiera problemlösning utifrån felutfall och kvalitetsbristkostnader. Tjänsten är placerad i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Du har sannolikt en teknikutbildning från högskola/universitet gärna kompletterad med en IWT. Du har några års praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri inom kvalitetsområdet eller produktionsteknik och har erfarenhet från ständiga förbättringar. Viktiga personliga egenskaper är att du är analytisk, strukturerad, problemlösande samt har ledarskapsförmåga och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Du arbetar inom hela organisationen vilket kräver god social kompetens och att du känner dig bekväm i att tala inför andra.
Erfarenhet från plåt, svets o lödnings processer samt från problemlösning är meriterande.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 24 Januari Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.


OM NIBE
Nibe AB i Markaryd har cirka 1 300 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.


NIBE AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier AB, med en omsättning på mer än 25 miljarder kr och har ca 18 000 anställda i Sverige och ytterligare 30 länder.

Kontaktperson
Ann Ohlsson
Ansvarig för tillverkningskvalite
0433-27 30 00
[email protected]


Madeleine Johannesson
Personalavdelningen
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Flera styr-och regleringenjörer till NIBE Energy Systems

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi flera teknikintresserade och drivna styr- och regleringenjörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. ... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.


Nu söker vi flera teknikintresserade och drivna styr- och regleringenjörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.


OM TJÄNSTERNA
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 80 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer att medverka i framtagningen av nya produkter och tillbehör, delta i utvecklingsprojekt och ansvara för framtagning och verifiering av nya funktioner i mjukvaran. Funktionerna kommer sedan att programmeras av våra programmerare.
Du jobbar också med att underhålla befintlig mjukvara genom ändringar och förbättringar.


Tjänsterna innebär ett nära samarbete med programmering- och labbpersonal, support mot andra funktioner inom företaget samt analys av loggdata och datasimulering. Tjänsterna är placerade i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Vi söker dig med högskole-/civilingenjörexamen som är nyfiken, initiativtagande och som vill förstå helheten. Du behöver vara en duktig problemlösare som är analytisk, noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter. Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse för systemtekniska lösningar. Erfarenheter inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande, liksom erfarenhet av styr- och reglerteknik – och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 20 januari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.


OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Kontaktperson
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Kvalitetsingenjör till värmepumps tillverkningen på NIBE AB

NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Vi förstärker nu gruppen som arbetar med att kvalitetssäkra tillverkningsprocessen i Markaryd. Du ingår i ett team som består av kvalitetstekniker, mättekniker, produktrevisor och kvalitetsansvarig och samtidigt i vår kvalitets o miljöavdelning inom NIBE AB Markaryd med tillverkning i flera fa... Visa mer
NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Vi förstärker nu gruppen som arbetar med att kvalitetssäkra tillverkningsprocessen i Markaryd.


Du ingår i ett team som består av kvalitetstekniker, mättekniker, produktrevisor och kvalitetsansvarig och samtidigt i vår kvalitets o miljöavdelning inom NIBE AB Markaryd med tillverkning i flera fabriker.


OM TJÄNSTEN
Som kvalitetsingenjör/tekniker kommer du att arbeta på våra produktionsavdelningar med tillverkningsprocessen för våra värmepumpar. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktions- och utvecklingsavdelningar. Du genomför riskbedömningar och skapar styrplaner för att slutligen ta fram kontrollinstruktioner.
En viktig del är förbättringsarbete och du kommer att driva kvalitetsgrupper och initiera problemlösning utifrån felutfall och kvalitetsbristkostnader. Tjänsten är placerad i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Du har sannolikt en teknikutbildning från högskola/universitet, i kombination med några års praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri inom kvalitetsområdet eller produktionsteknik och har erfarenhet från ständiga förbättringar. Viktiga personliga egenskaper är att du är analytisk, strukturerad, problemlösande samt har ledarskapsförmåga och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Du arbetar inom hela organisationen vilket kräver god social kompetens och att du känner dig bekväm i att tala inför andra.
Erfarenhet från montering, lödnings processer samt från problemlösning är meriterande.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 24 januari Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.


OM NIBE
NIBE AB i Markaryd har cirka 1 300 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.


Nibe AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier AB, med en omsättning på mer än 25 miljarder kr och har ca 18 000 anställda i Sverige och ytterligare 30 länder.

Kontaktperson
Ann Ohlsson
Ansvarig för tillverkningskvalite
0433-27 30 00
[email protected]


Madeleine Johannesson
Personalavdelningen
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Electronics Designer for NIBE Energy Systems In Markaryd

Ansök    Dec 23    Nibe AB    Elektronikkonstruktör
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development. We are now looking for an Electronics Designer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate... Visa mer
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development.


We are now looking for an Electronics Designer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate solutions as part of a dedicated team.


ABOUT THE POSITION
You will be part of the Product Development team, which is a high-tech advanced product development department with around 70 employees in the fields of mechanics, electricity/electronics, cooling technology, lab, control & regulation, audio optimisation, etc. You will work primarily on developing electronics solutions for controlling heat pumps. You will design and construct PCBs and PCBAs, design tests for these and production tests, and design and construct inductors, chokes and capacitors. The work also includes designing and constructing analogue/digital electronic circuits, and RF design for Wi-Fi, BT and CPU. You will also indicate a test plan and write EMC test instructions for products and electrical components, and test and solve EMC problems. In addition, you will compile technical documentation for external tests for PCBA including its components. The position may also entail working on quality-enhancing measures or carrying out cost-saving projects in the product area, as well as maintaining contact with subcontractors.


YOUR BACKGROUND
We are looking for a responsible person who is passionate about electricity and electronics. You are creative, independent and not afraid to take initiatives. You have relevant education in the field of electronics and are open to working with electronics both theoretically and practically. Good knowledge of English is a requirement as several suppliers are located abroad.


APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 10 January 2021. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below.


ABOUT NIBE
NIBE AB is a successful modern company located in Markaryd, Sweden, with a turnover of just over SEK 4.2 billion/year and almost 1,300 employees. NIBE is one of the market leaders in Europe with a sustainable product range consisting of one of the market's widest programmes of heat pumps, water heaters, solar panels, biofuel products, ventilation products, district heating equipment, fireplaces, etc.


NIBE AB is part of the publicly listed NIBE Industries, which has a turnover of approximately SEK 25 billion and approximately 18,000 employees in more than 30 countries.


Contact
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Compliance Engineer for NIBE Energy Systems

Ansök    Dec 28    Nibe AB    Elingenjör
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development. We are now looking for a Compliance Engineer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate ... Visa mer
Would you like to work with one of Sweden's strongest brands and be involved in developing the next generation of NIBE products? At NIBE's head office in Markaryd, you will work in an international environment with a world-class product portfolio that requires both intensive and high-quality product development.


We are now looking for a Compliance Engineer who is responsible, interested in technology and wants to work on developing sustainable climate solutions as part of a dedicated team.


ABOUT THE POSITION
You will be part of the Product Development team, which is a high-tech and advanced product development department with around 70 employees in the fields of mechanics, electricity/electronics, cooling technology, lab, control & regulation, audio optimisation, etc. You will primarily carry out or specify/evaluate CE tests internally, and compile and update technical documentation for EMCD, LVD and RED. The work also includes requesting quotations, writing and compiling technical documentation, contributing expertise and administering tests with external test institutes. You may also participate in international standardisation, for example SEK TK 22, SEK TK 61, SEK TK EMC.


YOUR BACKGROUND
We are looking for a responsible person who is passionate about compliance. You are creative, independent and not afraid to take initiatives. You have relevant training/education and/or experience in this area. Good knowledge of English is a requirement, as many documents are in English and contacts in external test institutes and several suppliers are located abroad.


APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 20 January 2021. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below.


ABOUT NIBE
NIBE AB is a successful modern company located in Markaryd, Sweden, with a turnover of just over SEK 4.2 billion/year and almost 1,300 employees. NIBE is one of the market leaders in Europe with a sustainable product range consisting of one of the market's widest programmes of heat pumps, water heaters, solar panels, biofuel products, ventilation products, district heating equipment, fireplaces, etc.


NIBE AB is part of the publicly listed NIBE Industries, which has a turnover of approximately SEK 25 billion and approximately 18,000 employees in more than 30 countries.CONTACT
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Lösningsarkitekt PLM TILL NIBE AB

Ansök    Nov 16    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
PLM (Product Lifecycle Management) avdelningen arbetar tvärfunktionellt i organisationen på NIBE AB. Avdelningen stöttar i produktframtagningsprocesser och tillhandahåller verktyg för att nya produkter skall kunna tas fram snabbare, effektivare samt med förbättrad kvalité. Dina arbetsuppgifter! Som Lösningsarkitekt tar du fram programlösningar för att implementera PLM-initiativen efter de arbetspaket som projektet tagit fram. Du arbetar obehindrat i Visu... Visa mer
PLM (Product Lifecycle Management) avdelningen arbetar tvärfunktionellt i organisationen på NIBE AB. Avdelningen stöttar i produktframtagningsprocesser och tillhandahåller verktyg för att nya produkter skall kunna tas fram snabbare, effektivare samt med förbättrad kvalité.


Dina arbetsuppgifter!
Som Lösningsarkitekt tar du fram programlösningar för att implementera PLM-initiativen efter de arbetspaket som projektet tagit fram. Du arbetar obehindrat i Visual Studio, C++, C#, BMIDE Java och Eclipse. Till att börja med kommer du få arbeta med att hjälpa våra medarbetare med mindre ändringar och utökad funktionalitet i PLM-systemet.


Vi söker en nyfiken, självgående och drivande person som ser möjligheter att delta och vara med och utveckla vår PLM avdelning. Du skall vara intresserad av att tillämpa metodik för att främja informationssamordning. Du har en god kännedom om strukturerat utvecklingsarbete kombinerat med genuin lagkänsla och god social kompetens.


Din bakgrund:
Lämplig bakgrund kan vara ingenjör, projektledare, system- eller datavetenskaplig utbildning i kombination av erfarenhet som cad-konstruktör väl förtrogen i livscykel, produktutvecklingsprocesser och kvalitetsarbete.


Du bör också ha erfarenhet från att tidigare jobbat i ett PLM-system, företrädelsevis i Siemens Teamcenter som är vårt arbetsverktyg. Även en fördel om du har erfarenhet från Autodesk Inventor, Solid Edge, Infor XA, Microsoft Visio utöver Office programmen. Meriterande är om du också har erfarenhet från tillverkande industri.


För rätt person finns goda möjligheter att själv vara med och forma och utveckla dina arbetsuppgifter på PLM avdelningen.


Ansökan:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 10 december. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.


Fakta om NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.


PLM Solution Architect
The PLM (Product Lifecycle Management) department is working cross functional between all departments at NIBE AB. PLM supports all processes involved in product development and also offer tools in how to develop new products more efficient, shorten lead time and with better quality.


Your task assignments:
As a Solution Architect, you develop software solutions to implement the PLM initiatives according to the work packages that the project has developed. You work freely in applications and tools like Visual Studio, C ++, C #, BMIDE Java and Eclipse. To begin with, dependent on your skills, you will have to work with with minor changes and expanded functionality in the PLM system direct to our end users.


We are looking for a curious, independent and driven person who sees opportunities to participate and be involved in developing our PLM department. You should be interested in applying methodologies to promote information coordination. You have a good knowledge of structured development work combined with genuine team spirit and good social skills.


Your background:
Suitable background can be engineer, project manager, computer science in combination with experience as a CAD designer and good knowledge in products lifecycle, product development processes and quality work.


You should also have experience from previously working in a PLM system, preferably in the Siemens Teamcenter, which is our work tool. Additional advantage would be if you have experience from Autodesk Inventor, Solid Edge, Infor XA, Microsoft Visio in addition to the Office suite. Extra plus if you also have experience from the manufacturing Industry.


For the right person, there are good opportunities to be involved in shaping and evolve your work and career at the PLM department.


Application:
We apply ongoing recruitment and want your application as soon as possible, but no later than December 10th, 2020. You apply via our website www.nibe.se section "OM NIBE" and then “KARRIÄR”. If you want to know more, you are welcome to contact one of the persons below.


About NIBE:
NIBE AB is an modern and successful industry with a turnover of just over SEK 4.2 billion / year with almost 1,200 employees in Markaryd- Sweden. NIBE is one of the market leaders in Europe with a product range that consists of the market's widest range of heat pumps, water heaters, solar panels, biofuel products, ventilation products, district heating equipment, stoves and more.


NIBE AB is part of NIBE Industrier, listed on the NASDAQ OMX Nordic Exchange in Stockholm - Sweden, which has sales of approximately SEK 25 billion and approximately 17,000 employees in more than 30 countries.


Kontaktperson
Tomas Eriksson
Ansvarig för PLM
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

IT Controller

Ansök    Jan 30    Nibe AB    Controller
NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljarder kr/år med ca 1200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder ... Visa mer
NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljarder kr/år med ca 1200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17000 anställda i drygt 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. För mer information om företaget se: www.nibe.se
Nu söker vi en IT Controller till NIBE i Markaryd
Vi söker nu en analytisk, strukturerad och proaktiv IT Controller som förstärkning till NIBE AB’s administrativa avdelningar. Som bekant arbetar NIBE i en expansiv bransch i ständig utveckling med goda framtidsutsikter och det finns stora möjligheter att själv påverka och utforma arbetets innehåll.
Välkommen till en arbetsplats i en internationell miljö med många möjligheter!
Arbetsuppgifter:
Som IT Controller har du ett övergripande ansvar för processer och rutiner kring IT-avdelningens finansiella aktiviteter genom att utveckla och följa upp dessa, allt i nära samarbete med IT- och ekonomiansvariga. Licenser, kontrakt, helpdeskfunktioner och gemensamma IT-kostnader är områden som du kommer att arbeta med, framförallt vad gäller avtal mellan vissa av koncernens bolag, internprissättning samt kommunikationen av dessa.
Att budgetera och följa upp kostnader blir också viktiga uppgifter. Vidare tar du en aktiv roll i projekt på IT-avdelningen samt ansvarar för den ekonomiska uppföljningen av dessa.
NIBE i Markaryd ansvarar för IT-strukturen i cirka 40–50 bolag inom koncernen, huvudsakligen utländska verksamheter. Du blir länken mellan den centrala IT-avdelningen, ekonomiavdelningen och dessa bolag.
Din bakgrund:
Du har bred kunskap och erfarenhet från ekonomiområdet, gärna med god förståelse för IT-frågor, och gärna från en internationell koncern.
Som person är du kommunikativ, strukturerad och noggrann, trivs med att skapa ordning och reda och har en god analytisk förmåga. Du behärskar NIBEs koncernspråk engelska väl i tal och skrift vilket är nödvändigt för kontakter med dotterbolagen. Du har relevant akademisk utbildning, gärna civilekonom och ett antal års arbetslivserfarenhet som controller.
Ansökan:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Nibe samarbetar med Nilsson & Mossberger och frågor besvaras av Andreas Nilsson 0701–460391 eller Carin Mossberger 0701–460390.
Hjärtligt välkommen! Visa mindre

STYR OCH REGLERINGINGENJÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Verksamhetsbeskrivning NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team! Vi söker en styr- och regleringenjör till NIBE Product Development i Markaryd. Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 med... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot
beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer
hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team!

Vi söker en styr- och regleringenjör till NIBE Product Development i Markaryd.
Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och
avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik,
el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc.

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen medverka i framtagningen av nya produkter och
tillbehör. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning och
verifiering av nya funktioner i mjukvaran, funktioner som sedan programmeras
av våra programmerare. Du jobbar också med att underhålla befintlig mjukvara
genom ändringar och förbättringar. I tjänsten har du ett tätt samarbete med
programmering- och labbpersonal. Tjänsten kan även innebära support mot andra
funktioner inom företaget samt analys av loggdata och datasimulering. Tjänsten är
placerad i Markaryd.

Din bakgrund
Vi söker en högskole-/civilingenjör som är nyfiken, initiativtagande och som vill
förstå helheten. För att kunna lösa de problem och uppgifter som ingår i jobbet som
styr- och regleringenjör behöver du vara en duktig problemlösare som är analytisk,
noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter.
Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som söker kreativa utmaningar och
har ett genuint teknikintresse, särskilt för systemtekniska lösningar. Erfarenheter
inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande, liksom
erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du behärskar svenska och engelska i tal
och skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast
den 12 mars 2020. Ansökan sker via hemsidan under Lediga tjänster. Önskas
mer information, vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

Om Nibe
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på
drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE
tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av
marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler,
biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.
NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka
22 miljarder kr och cirka 17000 anställda i drygt 30 länder. Visa mindre

Innesäljare med inriktning mot kommersiella fastigheter

Ansök    Aug 12    Nibe AB    Innesäljare
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärme-utrustning mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och ci... Visa mer
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärme-utrustning mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.Vi söker nu en Innesäljare med inriktning mot kommersiella fastigheterÄr du intresserad av att utvecklas inom dimensionering och projektering av värmepumpslösningar för kommersiella fastigheter? Vi erbjuda en intressant och utmanande tjänst i en framtidsbransch!Med en stadigt ökande efterfrågan behöver NIBE Energy System förstärka sin försäljningsavdelning med innesäljare. Försäljningsavdelningen för den svenska marknaden är placerad i Markaryd och består av 35 personer totalt varav 18 distriktssäljare runtom i landet samt 17 personer på plats i Markaryd.Tjänsten kräver servicekänsla, noggrannhet och precision. Kunderna är konsulter, installatörer och fastighetsägare. Du kommer representera ett av Sveriges starkaste varumärken som förknippas med en högklassig produktportfölj och en stark eftermarknadssupport.Vi tror du har ett stort teknikintresse och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från klimatanläggningar och dimensionering av effekt samt energiberäkningar. En bakgrund som installatör, konsult, projektledare eller kalkylator inom VVS ser vi som intressanta erfarenheter.Du är en entusiastisk, drivande och ambitiös person med erfarenhet av kundkontakter. NIBE erbjuder möjligheter att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i en framtidsbransch. Rekryteringen sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast. Intervjuer kommer att hållas direkt efter semesterperioden.Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391.Varmt välkommen! Visa mindre

Teknisk Rådgivare

Ansök    Apr 26    Nibe AB    Kundtjänstmedarbetare
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cir... Visa mer
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.Vi söker nu en Teknisk RådgivareHar du ett intresse av att ge förstklassig teknisk rådgivning inom en framtidsbransch?Vi kan erbjuda en intressant utmaning som kräver servicekänsla, noggrannhet och precision. Med en stadigt ökande efterfrågan behöver NIBE Energy System förstärka sin försäljningsavdelning med en tjänst inom dimensionering och projektering av värmepumpsanläggningar för större fastigheter. Din inriktning kommer vara kommersiella fastigheter där du tillsammans med ett team ansvarar för den svenska marknaden. Kunderna är konsulter, installatörer och fastighetsägare.Du kommer representera ett av Sveriges starkaste varumärken som förknippas med en högklassig produktportfölj och en stark eftermarknadssupport.Försäljningsavdelningen för den svenska marknaden är placerad i Markaryd och består av 35 personer totalt varav 18 distriktssäljare runtom i landet samt 17 personer på plats i Markaryd.Vi tror du har ett stort teknikintresse och utbildning inom VVS. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från klimatanläggningar och dimensionering av effekt samt energiberäkningar. En bakgrund som installatör, konsult, projektledare eller kalkylator inom VVS ser vi som intressanta erfarenheter. Du är en entusiastisk, drivande och ambitiös person med erfarenhet av kundkontakter.Vi tillämpar löpande rekrytering och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 15/5. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.Hjärtligt välkommen! Visa mindre

Innesäljare med inriktning mot kommersiella fastigheter

Ansök    Jun 20    Nibe AB    Innesäljare
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärme-utrustning mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och ci... Visa mer
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärme-utrustning mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.Vi söker nu en Innesäljare med inriktning mot kommersiella fastigheterÄr du intresserad av att utvecklas inom dimensionering och projektering av värmepumpslösningar för kommersiella fastigheter? Vi erbjuda en intressant och utmanande tjänst i en framtidsbransch!Med en stadigt ökande efterfrågan behöver NIBE Energy System förstärka sin försäljningsavdelning med innesäljare. Försäljningsavdelningen för den svenska marknaden är placerad i Markaryd och består av 35 personer totalt varav 18 distriktssäljare runtom i landet samt 17 personer på plats i Markaryd.Tjänsten kräver servicekänsla, noggrannhet och precision. Kunderna är konsulter, installatörer och fastighetsägare. Du kommer representera ett av Sveriges starkaste varumärken som förknippas med en högklassig produktportfölj och en stark eftermarknadssupport.Vi tror du har ett stort teknikintresse och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från klimatanläggningar och dimensionering av effekt samt energiberäkningar. En bakgrund som installatör, konsult, projektledare eller kalkylator inom VVS ser vi som intressanta erfarenheter.Du är en entusiastisk, drivande och ambitiös person med erfarenhet av kundkontakter. NIBE erbjuder möjligheter att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i en framtidsbransch. Rekryteringen sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast. Intervjuer kommer att hållas direkt efter semesterperioden.Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391.Varmt välkommen! Visa mindre