Lediga jobb PEAB AB i Markaryd

Se alla lediga jobb från PEAB AB i Markaryd. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Markaryd som finns inom det yrket.

Fräsmaskinister

Till vår fräsavdelning söker vi nu fler medarbetare för området Region Syd. Om tjänsten I rollen som fräsmaskinist arbetar du tillsammans med ditt lag ute på fältet med olika uppdrag. Som fräsmaskinist är ingen dag den andra lik då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver viss flexibilitet Vem söker vi? Som person är du praktiskt lagd och tycker om att samarbeta med andra. Du är ansvarsfull, drivs av att göra ett bra jobb och är noga... Visa mer
Till vår fräsavdelning söker vi nu fler medarbetare för området Region Syd.

Om tjänsten

I rollen som fräsmaskinist arbetar du tillsammans med ditt lag ute på fältet med olika uppdrag. Som fräsmaskinist är ingen dag den andra lik då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver viss flexibilitet

Vem söker vi?

Som person är du praktiskt lagd och tycker om att samarbeta med andra. Du är ansvarsfull, drivs av att göra ett bra jobb och är noga med arbetstider och säkerheten.

Vi söker dig som tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete tillsammans med dina kollegor.

Vi vill gärna att du har:

- Vi söker dig som har en grundutbildning motsvarande gymnasienivå, gärna inom bygg- och anläggningsbranschen
- Har arbetslivserfarenhet från fräs- eller beläggningsbranschen.
- CE-körkort är ett krav

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 januari 2022. Urval sker löpande under perioden så ansök redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Martin Paulsson på telefonnummer 0703-44 49 33 , [email protected] Visa mindre

Arbetsledare till vår fräsverksamhet

Ansök    Nov 23    PEAB AB    Arbetsledare, anläggning
Arbetsledare med erfarenhet av fräs och asfalt Sökes till Peab Asfalt Fräsavdelningen Region Syd Om tjänsten Vi söker en engagerad arbetsledare till vårt arbetsområde i syd med placering i Markaryd. Som arbetsledare bistår du platschefen med dennes arbetsuppgifter där du planer, leder och fördelar det dagliga arbetet för våra fräslag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär: - Säkerställa kompetens och resurser inför fräsningsuppdrag - Ansvara f... Visa mer
Arbetsledare med erfarenhet av fräs och asfalt

Sökes till Peab Asfalt Fräsavdelningen Region Syd

Om tjänsten

Vi söker en engagerad arbetsledare till vårt arbetsområde i syd med placering i Markaryd.

Som arbetsledare bistår du platschefen med dennes arbetsuppgifter där du planer, leder och fördelar det dagliga arbetet för våra fräslag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

- Säkerställa kompetens och resurser inför fräsningsuppdrag
- Ansvara för tillsyn av trafikanordningar
- Diverse uppföljningar inom ekonomi
- Övergripande administrativa arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Vem söker vi?

För att vara aktuell för uppdraget vill vi att du har erfarenhet av eller kunskap om fräsning och asfaltering sedan tidigare.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, är kommunikativ och skapar förtroendegivande relationer med både medarbetare och kunder. Du är ansvarstagande, handlingskraftig och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete.

Vi ser gärna att du har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. B-körkort är ett krav, CE-körkort är meriterande.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 januari 2022. Urval sker löpande under perioden så ansök redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Martin Paulsson på telefonnummer 0703-44 49 33 , [email protected] Visa mindre