Lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Markaryd

Se lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare till vår fräsverksamhet

Ansök    Nov 23    PEAB AB    Arbetsledare, anläggning
Arbetsledare med erfarenhet av fräs och asfalt Sökes till Peab Asfalt Fräsavdelningen Region Syd Om tjänsten Vi söker en engagerad arbetsledare till vårt arbetsområde i syd med placering i Markaryd. Som arbetsledare bistår du platschefen med dennes arbetsuppgifter där du planer, leder och fördelar det dagliga arbetet för våra fräslag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär: - Säkerställa kompetens och resurser inför fräsningsuppdrag - Ansvara f... Visa mer
Arbetsledare med erfarenhet av fräs och asfalt

Sökes till Peab Asfalt Fräsavdelningen Region Syd

Om tjänsten

Vi söker en engagerad arbetsledare till vårt arbetsområde i syd med placering i Markaryd.

Som arbetsledare bistår du platschefen med dennes arbetsuppgifter där du planer, leder och fördelar det dagliga arbetet för våra fräslag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

- Säkerställa kompetens och resurser inför fräsningsuppdrag
- Ansvara för tillsyn av trafikanordningar
- Diverse uppföljningar inom ekonomi
- Övergripande administrativa arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Vem söker vi?

För att vara aktuell för uppdraget vill vi att du har erfarenhet av eller kunskap om fräsning och asfaltering sedan tidigare.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, är kommunikativ och skapar förtroendegivande relationer med både medarbetare och kunder. Du är ansvarstagande, handlingskraftig och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete.

Vi ser gärna att du har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. B-körkort är ett krav, CE-körkort är meriterande.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 januari 2022. Urval sker löpande under perioden så ansök redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Martin Paulsson på telefonnummer 0703-44 49 33 , [email protected] Visa mindre