Lediga jobb som Byggnadsingenjör i Markaryd

Se lediga jobb som Byggnadsingenjör i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

Byggnadsingenjör

Ansök    Nov 16    Markaryds kommun    Byggnadsingenjör
Ingenjör inom bygg eller fastighet? Då kan det här jobbet vara något för dig.  Markaryds kommun söker nu en byggnadsingenjör till Fastighetsenheten. Markaryd är en mindre kommun men med stora mål och hög trivsel. Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya, välkommen att bidra Arbetsbeskrivning Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med projektledning, inventeringar, verksamhetsanpassningar, framtagning av kalkyler och ombyggnad... Visa mer
Ingenjör inom bygg eller fastighet? Då kan det här jobbet vara något för dig.  Markaryds kommun söker nu en byggnadsingenjör till Fastighetsenheten.
Markaryd är en mindre kommun men med stora mål och hög trivsel.
Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya, välkommen att bidra
Arbetsbeskrivning
Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med projektledning, inventeringar, verksamhetsanpassningar, framtagning av kalkyler och ombyggnadsprojekt där du ansvarar för projektet från start till mål. Du tar fram förfrågningsunderlag och arbetar i Auto CAD dels vid revidering av befintliga ritningar, dels vid framtagning av ritningsunderlag för mindre ombyggnationer och tillbyggnationer. Du har kunskaper om Administrativa föreskrifter, kan olika entreprenadformer samt har grundläggande kunskaper om LOU.  
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör eller har annan likvärdig utbildning och erfarenhet av arbete inom bygg- och fastighetsteknik som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Din kunskap inom gällande regelverk är en förutsättning för att lyckas. 
Ditt engagemang syns i ditt arbete och du prioriterar hög kvalitet och lämnar en god service. Din erfarenhet inom AutoCAD är meriterande.
Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.
Du har en analytisk förmåga, kan ta initiativ samtidigt som du är en problemlösare.
Vi förväntar oss att du har en känsla för rutiner och processer.
Vi lägger stor vikt vid god kommunikationsförmåga då arbetet innebär mycket kontakter med entreprenörer och användare av kommunens lokaler.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du möjligheter till stimulerande utveckling och ett gott arbetsklimat i en mindre arbetsgrupp. 
Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig.
Vi erbjuder en projektanställning på 6 månader.
Individuell lönesättning tillämpas.
Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel 0433-720 00
Sista ansökningsdag är 2021-12-30. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer under rekryteringstiden, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Kontaktperson:
Asim Serdarevic                                                                                                                      Stf Teknisk Förvaltningschef                                                                                        Enhetschef Fastighetsenheten                                                                                                  0433-720 87 eller mob.070-5802322


Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete. Visa mindre

Byggnadsingenjör

Ansök    Jun 15    Markaryds kommun    Byggnadsingenjör
Ingenjör inom bygg eller fastighet? Då kan det här jobbet vara något för dig.  Markaryds kommun söker nu en byggnadsingenjör till vår Fastighetsenhet. Markaryd är en mindre kommun men med stora mål och hög trivsel. Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya, välkommen att bidra!   Arbetsbeskrivning Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med projektledning, drift, underhållsåtgärder/ framtagning av fleråriga underhållsplaner, inv... Visa mer
Ingenjör inom bygg eller fastighet? Då kan det här jobbet vara något för dig.  Markaryds kommun söker nu en byggnadsingenjör till vår Fastighetsenhet. Markaryd är en mindre kommun men med stora mål och hög trivsel. Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya, välkommen att bidra!

 

Arbetsbeskrivning

Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med projektledning, drift, underhållsåtgärder/ framtagning av fleråriga underhållsplaner, inventeringar, besiktning/statusbedömning av befintligt fastighetsbestånd, verksamhetsanpassningar, framtagning av kalkyler och ombyggnadsprojekt där du ansvarar för projektet från start till mål. Du tar fram fullständiga förfrågningsunderlag och arbetar i Auto CAD dels vid revidering av befintliga ritningar samt vid framtagning av ritningsunderlag för mindre ombyggnationer och tillbyggnationer. Du har kunskaper om Administrativa föreskrifter, kan olika entreprenadformer samt har grundläggande kunskaper om LOU.  

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör eller har annan likvärdig utbildning och erfarenhet av arbete inom bygg- och fastighetsteknik som arbetsgivaren bedömer lämplig. Din kunskap inom gällande regelverk är en förutsättning för att lyckas. 

Vi lägger stor vikt vid god kommunikationsförmåga då arbetet innebär mycket kontakter med entreprenörer och användare av kommunens lokaler. Ditt engagemang syns i ditt arbete och du prioriterar hög kvalitet och lämnar en god service. Din erfarenhet inom AutoCAD och framtagning av underhållsplaner är ett måste. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Vi förväntar oss att du har en känsla för rutiner och processer. Du har en analytisk förmåga, kan ta initiativ samtidigt som du är en problemlösare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjligheter till stimulerande utveckling och ett gott arbetsklimat i en mindre arbetsgrupp.  Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag är 2021-07-16. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer under rekryteringstiden, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

                                                                                   


Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger för fjärde året i rad i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete. Visa mindre

Platschef

Ansök    Sep 11    Hamiltone AB    Byggnadsingenjör
I rollen som Platschef hos Hamiltone kommer du tillsammans med projektchef ha övergripande ansvar för planering, projektering, produktionsstyrning och ekonomi i ett projekt. Du utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du kommer att upprätta och följa upp produktionstidplan och rullande tidplaner. Du kommer även ha ansvar för kvalitet och arbetsmiljö för projektet, samt ansvar för ... Visa mer
I rollen som Platschef hos Hamiltone kommer du tillsammans med projektchef ha övergripande ansvar för planering, projektering, produktionsstyrning och ekonomi i ett projekt. Du utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du kommer att upprätta och följa upp produktionstidplan och rullande tidplaner. Du kommer även ha ansvar för kvalitet och arbetsmiljö för projektet, samt ansvar för samordning av personalen. Det är du som har den dagliga kontakten med kund för att säkerställa att projektet levereras inom utsatt tid.
Arbetsuppgifter
Platschefen är ansvarig för att tilldelat/tilldelade projekt omfattande utförande, riskhantering, budget, tid- och resursplanering, kundkontakter samt övriga projektrelaterade uppgifter, överenskommet med Arbetschef/Projektchef, utförs enligt kontrakt och interna överenskommelser.
Platschefen skall bedriva arbetet i enlighet med gällande lagar, förordningar, avtal och föreskrifter vilka berör hela projektet.
Ansvara för att projektets organisation avseende personal och övriga resurser är anpassade till projektets art och utförande.
Upprätta och genomföra kontrollplaner och kontrollinstruktioner, så att rätt kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppnås på utförandet av projektet.
Att projektets produktion bedrivs efter upprättad projektplan.
Genom kontinuerliga arbetsplatsmöten kommunicera och informera alla medarbetare om relevant information rörande projektet och regionens verksamhet.Erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Platschef inom bygg och som självständigt har ansvarat för delar av eller hela projekt. Har du även med dig erfarenheter som yrkesarbetare och/eller arbetsledare är det meriterande. Du har god datorvana, och har du dessutom kunskap inom entreprenadjuridik och/eller tidplaneringsverktyg är detta meriterande.


Arbetsuppgifterna kräver en kunskapsnivå motsvarande ingenjörsutbildning


Personliga egenskaper
Vi söker en person som är Ärlig-talar sanning, Pålitlig-håller det som är överenskommet, Lojal-håller kollegor och andra högt, Energisk- arbetsam och antar utmaningar. Känner du igen dig i detta så tror vi att du skulle älska arbeta med oss.


För att du ska få momentum i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med många. Du är även skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitét.


Som en ansvarsfull ledare ser du dina medarbetare och bygger relationer runt omkring dig. Du interagerar med andra och du arbetar initiativrikt, serviceinriktat och strukturerat för att vara drivande i processer när det gäller mål och affärsinriktning. Visa mindre

Erfaren bygglovshandläggare

Ansök    Jan 23    Markaryds kommun    Byggnadsingenjör
Vill du ha ett arbete där du med ditt stora engagemang hjälper invånare och näringsliv i byggnadsfrågor? Miljö- och byggenhetens byggavdelning söker nu en erfaren bygglovshandläggare som kommer att arbeta med varierande uppgifter inom områdena bygglov, tillsyn, anmälan, strandskydd samt rådgivning inom avdelningens verksamhetsområde.   Miljö- och byggenheten är kommunens och miljö- och byggnadsnämndens verkställande organ för fysisk planering. Vi ansvarar... Visa mer
Vill du ha ett arbete där du med ditt stora engagemang hjälper invånare och näringsliv i byggnadsfrågor? Miljö- och byggenhetens byggavdelning söker nu en erfaren bygglovshandläggare som kommer att arbeta med varierande uppgifter inom områdena bygglov, tillsyn, anmälan, strandskydd samt rådgivning inom avdelningens verksamhetsområde.  

Miljö- och byggenheten är kommunens och miljö- och byggnadsnämndens verkställande organ för fysisk planering. Vi ansvarar för tillsyn och rådgivning inom miljöbalksområdet och inom områdena livsmedel, tobak och receptfria läkemedel.

Miljö- och byggenheten består av elva medarbetare med olika kompetenser. Avdelningen arbetar med lov, anmälan, förhandsbesked, strandskyddsdispenser samt all tillsyn enligt plan- och bygglagen. Vi ansvarar även för rådgivning till allmänhet, företag och andra förvaltningar inom gällande lagstiftning. Vi arbetar i stor utsträckning digitalt och strävar hela tiden efter att utveckla och förbättra våra interna processer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt arbeta med handläggning av bygglov, anmälan, förhandsbesked och tillsynsärenden enligt plan- och bygglagen. Du kommer även att handlägga ansökningar om dispens från strandskydd enligt Miljöbalken samt andra på kontoret förekommande arbetsuppgifter.

Du kommer att vara rådgivande till allmänheten i frågor kring gällande lagstiftning, arkitektur och bevarandefrågor. Byggavdelningens handläggare är föredragande i egna ärenden på miljö- och byggnadsnämndens arbetsutskott och sammanträden.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen från byggnadsingenjörs- eller arkitektutbildning, juristutbildning, slutförd bygglovshandläggarutbildning eller annan jämförbar utbildning/ yrkeserfarenhet. Meriterande är några års erfarenhet av arbete som bygglovshandläggare. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper om plan- och bygglagen, plan- och byggförordningen och Boverkets byggregler. Arbetet innebär daglig kontakt med allmänheten, byggherrar och konsulter. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig sakligt och lättförståeligt i både tal och skrift samt har god datorvana. 

Du tar eget ansvar och arbetar självständigt med dina ärenden, samt bidrar till avdelningens och förvaltningens gemensamma arbete. Du har lätt för att samarbeta, är engagerad och kvalitets- och resultatmedveten. Du har ett gott bemötande, är serviceinriktad och noggrann. Som bygglovshandläggare är det också viktigt att du har engagemang för tillämpning av aktuell lagstiftning och att du är en god kommunikatör av myndighetskrav på ett sakligt och lättförståeligt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är 2020-02-29. Löpande urval kan komma att ske, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel 0433-720 00


Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger för fjärde året i rad i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete. Visa mindre

Byggnadsingenjör/ fastighetsingenjör

Ansök    Jun 17    Markaryds kommun    Byggnadsingenjör
Är du ingenjör inom bygg och fastighet? Vi söker nu en byggnad-/ fastighetsingenjör till vår Fastighetsenhet. Markaryd är en mindre kommun med stora mål och hög trivsel. Hos oss får du möjlighet till stimulerande utveckling och ett gott arbetsklimat. Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig! Arbetsbeskrivning Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya. Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med drift, underh... Visa mer
Är du ingenjör inom bygg och fastighet? Vi söker nu en byggnad-/ fastighetsingenjör till vår Fastighetsenhet. Markaryd är en mindre kommun med stora mål och hög trivsel. Hos oss får du möjlighet till stimulerande utveckling och ett gott arbetsklimat. Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig!

Arbetsbeskrivning

Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya. Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med drift, underhållsåtgärder, framtagning av kalkyler och ombyggnadsprojekt, där du ansvarar för projektet från start till mål. Du tar fram fullständiga förfrågningsunderlag och arbetar i Auto CAD, dels vid revidering av befintliga ritningar samt vid framtagning av ritningsunderlag för mindre ombyggnationer och tillbyggnationer. Du kommer göra inventering av befintligt fastighetsbestånd, besiktningar, verksamhetsanpassningar, framtagning av fleråriga underhållsplaner. 

Kvalifikationer

Du är utbildad ingenjör, eller har annan utbildning och erfarenhet av arbete inom bygg- och fastighetsteknik som vi bedömer lämplig, alternativt att du är utbildad/kvalificerad fastighetsingenjör/förvaltare.

Din kunskap inom gällande regelverk är en förutsättning för att lyckas. Du har kunskaper om Administrativa föreskrifter, kan olika entreprenadformer samt har grundläggande kunskaper om LOU. Erfarenhet inom Auto CAD och framtagning av underhållsplaner är ett krav. 

Du kan självständigt jobba med underhåll, kalkyler, administrativt arbete, serviceavtal, myndighetskrav, inventeringar av befintliga fastighetsbestånd och besiktningar.

Du behöver ha god kommunikationsförmåga då arbetet innebär mycket kontakter med entreprenörer och användare av kommunens lokaler. Ditt engagemang syns i ditt arbete och du prioriterar hög kvalitet och god service. Vi förväntar oss att du med noggrannhet följer rutiner och processer. Du har en analytisk förmåga, kan ta initiativ samtidigt som du är en problemlösare. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi strävar efter en jämn könsfördelning.

Sista ansökningsdag är 2020-08-16. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer under rekryteringstiden, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! 

Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel 0433-720 00


Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger för fjärde året i rad i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete. Visa mindre

Arbetsledare/inköpare

Ansök    Nov 8    Hamiltone AB    Byggnadsingenjör
I rollen som Arbetsledare/inköpare hos Hamiltone kommer du tillsammans med platschef ha ansvar för planering, inköp och produktion. I ett litet företag får man vara delaktig i mycket. Du är med och utvecklar och arbetsleder projektet tillsammans med platschefen. Tillsammans tar ni ansvar för att genomföra ett lyckat projekt. Arbetsuppgifter Att bistå Platschefen i genomförandet av tilldelat/tilldelade projekt omfattande utförande, riskhantering, budget, t... Visa mer
I rollen som Arbetsledare/inköpare hos Hamiltone kommer du tillsammans med platschef ha ansvar för planering, inköp och produktion. I ett litet företag får man vara delaktig i mycket. Du är med och utvecklar och arbetsleder projektet tillsammans med platschefen. Tillsammans tar ni ansvar för att genomföra ett lyckat projekt.
Arbetsuppgifter
Att bistå Platschefen i genomförandet av tilldelat/tilldelade projekt omfattande utförande, riskhantering, budget, tid- och resursplanering, kundkontakter samt övriga projektrelaterade uppgifter.
Att bistå Platschef så att produktion bedrivs efter upprättad projektplan.Erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som arbetsledare/inköpare inom bygg eller annan relevant bakgrund och som självständigt har ansvarat för delar av eller hela projekt. Har du även med dig erfarenheter som yrkesarbetare och/eller arbetsledare är det meriterande. Du har god datorvana, och har du dessutom kunskap inom entreprenadjuridik och/eller CAD är detta meriterande.


Arbetsuppgifterna kräver en kunskapsnivå motsvarande ingenjörsutbildning


Personliga egenskaper
Vi söker en person som kan stå bakom våra kärnvärden.
För att du ska få momentum i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med många. Du är även skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitét. Visa mindre

Erfaren bygglovshandläggare

Ansök    Okt 14    Markaryds kommun    Byggnadsingenjör
Vill du ha ett arbete där du med ditt stora engagemang hjälper invånare och näringsliv i byggnadsfrågor? Miljö- och byggenhetens byggavdelning söker nu en erfaren bygglovshandläggare som kommer att arbeta med varierande uppgifter inom områdena bygglov, tillsyn, anmälan, strandskydd samt rådgivning inom avdelningens verksamhetsområde.   Miljö- och byggenheten är kommunens och miljö- och byggnadsnämndens verkställande organ för fysisk planering. Vi ansvarar... Visa mer
Vill du ha ett arbete där du med ditt stora engagemang hjälper invånare och näringsliv i byggnadsfrågor? Miljö- och byggenhetens byggavdelning söker nu en erfaren bygglovshandläggare som kommer att arbeta med varierande uppgifter inom områdena bygglov, tillsyn, anmälan, strandskydd samt rådgivning inom avdelningens verksamhetsområde.  

Miljö- och byggenheten är kommunens och miljö- och byggnadsnämndens verkställande organ för fysisk planering. Vi ansvarar för tillsyn och rådgivning inom miljöbalksområdet och inom områdena livsmedel, tobak och receptfria läkemedel.

Miljö- och byggenheten består av elva medarbetare med olika kompetenser. Avdelningen arbetar med lov, anmälan, förhandsbesked, strandskyddsdispenser samt all tillsyn enligt plan- och bygglagen. Vi ansvarar även för rådgivning till allmänhet, företag och andra förvaltningar inom gällande lagstiftning. Vi arbetar i stor utsträckning digitalt och strävar hela tiden efter att utveckla och förbättra våra interna processer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt arbeta med handläggning av bygglov, anmälan, förhandsbesked och tillsynsärenden enligt plan- och bygglagen. Du kommer även att handlägga ansökningar om dispens från strandskydd enligt Miljöbalken samt andra på kontoret förekommande arbetsuppgifter.

Du kommer att vara rådgivande till allmänheten i frågor kring gällande lagstiftning, arkitektur och bevarandefrågor. Byggavdelningens handläggare är föredragande i egna ärenden på miljö- och byggnadsnämndens arbetsutskott och sammanträden.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen från byggnadsingenjörs- eller arkitektutbildning, juristutbildning, slutförd bygglovshandläggarutbildning eller annan jämförbar utbildning/ yrkeserfarenhet. Meriterande är några års erfarenhet av arbete som bygglovshandläggare. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper om plan- och bygglagen, plan- och byggförordningen och Boverkets byggregler. Arbetet innebär daglig kontakt med allmänheten, byggherrar och konsulter. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig sakligt och lättförståeligt i både tal och skrift samt har god datorvana. 

Du tar eget ansvar och arbetar självständigt med dina ärenden, samt bidrar till avdelningens och förvaltningens gemensamma arbete. Du har lätt för att samarbeta, är engagerad och kvalitets- och resultatmedveten. Du har ett gott bemötande, är serviceinriktad och noggrann. Som bygglovshandläggare är det också viktigt att du har engagemang för tillämpning av aktuell lagstiftning och att du är en god kommunikatör av myndighetskrav på ett sakligt och lättförståeligt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är 2019-11-12

Vi ser fram emot din ansökan!

Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel 0433-720 00


Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger för fjärde året i rad i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete. Visa mindre

Byggnads-/ fastighetsingenjör

Ansök    Nov 5    Markaryds kommun    Byggnadsingenjör
Är du ingenjör inom bygg och fastighet? Vi söker nu en byggnad-/ fastighetsingenjör till vår Fastighetsenhet. Markaryd är en mindre kommun med stora mål och hög trivsel. Hos oss får du möjlighet till stimulerande utveckling och ett gott arbetsklimat. Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig! Arbetsbeskrivning Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya. Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med drift, underh... Visa mer
Är du ingenjör inom bygg och fastighet? Vi söker nu en byggnad-/ fastighetsingenjör till vår Fastighetsenhet. Markaryd är en mindre kommun med stora mål och hög trivsel. Hos oss får du möjlighet till stimulerande utveckling och ett gott arbetsklimat. Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig!

Arbetsbeskrivning

Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya. Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med drift, underhållsåtgärder, framtagning av kalkyler och ombyggnadsprojekt, där du ansvarar för projektet från start till mål. Du tar fram fullständiga förfrågningsunderlag och arbetar i Auto CAD, dels vid revidering av befintliga ritningar samt vid framtagning av ritningsunderlag för mindre ombyggnationer och tillbyggnationer. Du kommer göra inventering av befintligt fastighetsbestånd, besiktningar, verksamhetsanpassningar, framtagning av fleråriga underhållsplaner. 

Kvalifikationer

Du är utbildad ingenjör, eller har annan utbildning och erfarenhet av arbete inom bygg- och fastighetsteknik som vi bedömer lämplig, alternativt att du är utbildad/kvalificerad fastighetsingenjör/förvaltare.

Din kunskap inom gällande regelverk är en förutsättning för att lyckas. Du har kunskaper om Administrativa föreskrifter, kan olika entreprenadformer samt har grundläggande kunskaper om LOU. Erfarenhet inom Auto CAD och framtagning av underhållsplaner är ett krav. 

Du kan självständigt jobba med underhåll, kalkyler, administrativt arbete, serviceavtal, myndighetskrav, inventeringar av befintliga fastighetsbestånd och besiktningar.

Du behöver ha god kommunikationsförmåga då arbetet innebär mycket kontakter med entreprenörer och användare av kommunens lokaler. Ditt engagemang syns i ditt arbete och du prioriterar hög kvalitet och god service. Vi förväntar oss att du med noggrannhet följer rutiner och processer. Du har en analytisk förmåga, kan ta initiativ samtidigt som du är en problemlösare. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi strävar efter en jämn könsfördelning.

Sista ansökningsdag är 2020-01-06

Vi tillämpar löpande urval under rekryteringstiden, tveka inte att skicka in din ansökan!

Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel 0433-720 00


Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger för fjärde året i rad i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete. Visa mindre

Byggnads-/ fastighetsingenjör

Ansök    Sep 6    Markaryds kommun    Byggnadsingenjör
Är du ingenjör inom bygg och fastighet? Vi söker nu en byggnad-/ fastighetsingenjör till vår Fastighetsenhet. Markaryd är en mindre kommun med stora mål och hög trivsel. Hos oss får du möjlighet till stimulerande utveckling och ett gott arbetsklimat. Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig! Arbetsbeskrivning Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya. Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med drift, underh... Visa mer
Är du ingenjör inom bygg och fastighet? Vi söker nu en byggnad-/ fastighetsingenjör till vår Fastighetsenhet. Markaryd är en mindre kommun med stora mål och hög trivsel. Hos oss får du möjlighet till stimulerande utveckling och ett gott arbetsklimat. Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig!

Arbetsbeskrivning

Fastigheter kräver sin kunskap och omvårdnad, befintliga som nya. Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med drift, underhållsåtgärder, framtagning av kalkyler och ombyggnadsprojekt, där du ansvarar för projektet från start till mål. Du tar fram fullständiga förfrågningsunderlag och arbetar i Auto CAD, dels vid revidering av befintliga ritningar samt vid framtagning av ritningsunderlag för mindre ombyggnationer och tillbyggnationer. Du kommer göra inventering av befintligt fastighetsbestånd, besiktningar, verksamhetsanpassningar, framtagning av fleråriga underhållsplaner. 

Kvalifikationer

Du är utbildad ingenjör, eller har annan utbildning och erfarenhet av arbete inom bygg- och fastighetsteknik som vi bedömer lämplig, alternativt att du är utbildad/kvalificerad fastighetsingenjör/förvaltare.

Din kunskap inom gällande regelverk är en förutsättning för att lyckas. Du har kunskaper om Administrativa föreskrifter, kan olika entreprenadformer samt har grundläggande kunskaper om LOU. Erfarenhet inom Auto CAD och framtagning av underhållsplaner är ett krav. 

Du kan självständigt jobba med underhåll, kalkyler, administrativt arbete, serviceavtal, myndighetskrav, inventeringar av befintliga fastighetsbestånd och besiktningar.

Du behöver ha god kommunikationsförmåga då arbetet innebär mycket kontakter med entreprenörer och användare av kommunens lokaler. Ditt engagemang syns i ditt arbete och du prioriterar hög kvalitet och god service. Vi förväntar oss att du med noggrannhet följer rutiner och processer. Du har en analytisk förmåga, kan ta initiativ samtidigt som du är en problemlösare. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi strävar efter en jämn könsfördelning.

Sista ansökningsdag är 2019-09-30

Vi ser fram emot din ansökan!

Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel 0433-720 00


Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger för fjärde året i rad i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete. Visa mindre

Platschef

Ansök    Sep 5    Hamiltone AB    Byggnadsingenjör
I rollen som Platschef hos Hamiltone kommer du tillsammans med projektchef ha övergripande ansvar för planering, projektering, produktionsstyrning och ekonomi i ett projekt - huvudsakligen interna bostadsprojekt. Du utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du kommer att upprätta och följa upp produktionstidplan och rullande tidplaner. Du kommer även ha ansvar för kvalitet och arbe... Visa mer
I rollen som Platschef hos Hamiltone kommer du tillsammans med projektchef ha övergripande ansvar för planering, projektering, produktionsstyrning och ekonomi i ett projekt - huvudsakligen interna bostadsprojekt. Du utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du kommer att upprätta och följa upp produktionstidplan och rullande tidplaner. Du kommer även ha ansvar för kvalitet och arbetsmiljö för projektet, samt ansvar för samordning av personalen. Det är du som har den dagliga kontakten med kund för att säkerställa att projektet levereras inom utsatt tid.ArbetsuppgifterPlatschefen är ansvarig för att tilldelat/tilldelade projekt omfattande utförande, riskhantering, budget, tid- och resursplanering, kundkontakter samt övriga projektrelaterade uppgifter, överenskommet med Arbetschef/Projektchef, utförs enligt kontrakt och interna överenskommelser.Platschefen skall bedriva arbetet i enlighet med gällande lagar, förordningar, avtal och föreskrifter vilka berör hela projektet.Ansvara för att projektets organisation avseende personal och övriga resurser är anpassade till projektets art och utförande.Upprätta och genomföra kontrollplaner och kontrollinstruktioner, så att rätt kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppnås på utförandet av projektet.Att projektets produktion bedrivs efter upprättad projektplan.Genom kontinuerliga arbetsplatsmöten kommunicera och informera alla medarbetare om relevant information rörande projektet och regionens verksamhet.ErfarenhetVi söker dig som har tidigare erfarenhet som Platschef inom bygg och som självständigt har ansvarat för delar av eller hela projekt. Har du även med dig erfarenheter som yrkesarbetare och/eller arbetsledare är det meriterande. Du har god datorvana, och har du dessutom kunskap inom entreprenadjuridik och/eller tidplaneringsverktyg är detta meriterande.Arbetsuppgifterna kräver en kunskapsnivå motsvarande ingenjörsutbildningPersonliga egenskaperVi söker en person som är Ärlig-talar sanning, Pålitlig-håller det som är överenskommet, Lojal-håller kollegor och andra högt, Energisk- arbetsam och antar utmaningar. Känner du igen dig i detta så tror vi att du skulle älska arbeta med oss.För att du ska få momentum i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med många. Du är även skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitét.Som en ansvarsfull ledare ser du dina medarbetare och bygger relationer runt omkring dig. Du interagerar med andra och du arbetar initiativrikt, serviceinriktat och strukturerat för att vara drivande i processer när det gäller mål och affärsinriktning. Visa mindre