Lediga jobb som Civilingenjör, systemutveckling i Markaryd

Se lediga jobb som Civilingenjör, systemutveckling i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

SYSTEMINGENJÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team! Vi söker en systemingenjör till NIBE Product Development i Markaryd. Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektro... Visa mer
NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team!

Vi söker en systemingenjör till NIBE Product Development i Markaryd. Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc.

OM TJÄNSTEN:
Du kommer huvudsakligen medverka i förbättringsarbetet av befintliga produkter och tillbehör. Du jobbar med att underhålla befintlig mjukvara genom ändringar och förbättringar med hjälp av dina styr och reglertekniska kunskaper. I tjänsten har du ett tätt samarbete med programmering- och labbpersonal.

Tjänsten innebär support mot andra funktioner inom företaget samt analys av loggdata och datasimulering. Tjänsten är placerad i Markaryd.

DIN BAKGRUND:
Vi söker en högskole-/civilingenjör som är nyfiken, initiativtagande och som vill förstå helheten. För att kunna lösa de problem och uppgifter som ingår i jobbet som systemingenjör behöver du vara en duktig problemlösare som är analytisk, noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter.

Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för systemtekniska lösningar. Erfarenheter inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande, liksom erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

OM ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 18 oktober. Ansökan sker via hemsidan under ”Lediga tjänster”. Önskas mer information, vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

STYR OCH REGLERINGINGENJÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Verksamhetsbeskrivning NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team! Vi söker en styr- och regleringenjör till NIBE Product Development i Markaryd. Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 med... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot
beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer
hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team!

Vi söker en styr- och regleringenjör till NIBE Product Development i Markaryd.
Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och
avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik,
el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc.

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen medverka i framtagningen av nya produkter och
tillbehör. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning och
verifiering av nya funktioner i mjukvaran, funktioner som sedan programmeras
av våra programmerare. Du jobbar också med att underhålla befintlig mjukvara
genom ändringar och förbättringar. I tjänsten har du ett tätt samarbete med
programmering- och labbpersonal. Tjänsten kan även innebära support mot andra
funktioner inom företaget samt analys av loggdata och datasimulering. Tjänsten är
placerad i Markaryd.

Din bakgrund
Vi söker en högskole-/civilingenjör som är nyfiken, initiativtagande och som vill
förstå helheten. För att kunna lösa de problem och uppgifter som ingår i jobbet som
styr- och regleringenjör behöver du vara en duktig problemlösare som är analytisk,
noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter.
Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som söker kreativa utmaningar och
har ett genuint teknikintresse, särskilt för systemtekniska lösningar. Erfarenheter
inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande, liksom
erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du behärskar svenska och engelska i tal
och skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast
den 12 mars 2020. Ansökan sker via hemsidan under Lediga tjänster. Önskas
mer information, vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

Om Nibe
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på
drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE
tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av
marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler,
biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.
NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka
22 miljarder kr och cirka 17000 anställda i drygt 30 länder. Visa mindre

Flera styr-och regleringenjörer till NIBE Energy Systems

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi flera teknikintresserade och drivna styr- och regleringenjörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. ... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.


Nu söker vi flera teknikintresserade och drivna styr- och regleringenjörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.


OM TJÄNSTERNA
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 80 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer att medverka i framtagningen av nya produkter och tillbehör, delta i utvecklingsprojekt och ansvara för framtagning och verifiering av nya funktioner i mjukvaran. Funktionerna kommer sedan att programmeras av våra programmerare.
Du jobbar också med att underhålla befintlig mjukvara genom ändringar och förbättringar.


Tjänsterna innebär ett nära samarbete med programmering- och labbpersonal, support mot andra funktioner inom företaget samt analys av loggdata och datasimulering. Tjänsterna är placerade i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Vi söker dig med högskole-/civilingenjörexamen som är nyfiken, initiativtagande och som vill förstå helheten. Du behöver vara en duktig problemlösare som är analytisk, noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter. Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse för systemtekniska lösningar. Erfarenheter inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande, liksom erfarenhet av styr- och reglerteknik – och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 20 januari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.


OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Kontaktperson
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Utvecklande arbete som Systems engineer

På Konecranes hamnar du i händelsernas centrum. År 2013 lanserade vi världens första elhybrid och med tanke på hur mycket som är på gång med energieffektivisering, automation och uppkopplade maskiner, kan du förvänta dig en spännande tillvaro! Du får en rolig och varierande arbetsdag där din övergripande arbetsuppgift är att utveckla stora, komplexa kundspecifika och högteknologiska maskiner.   På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skap... Visa mer
På Konecranes hamnar du i händelsernas centrum. År 2013 lanserade vi världens första elhybrid och med tanke på hur mycket som är på gång med energieffektivisering, automation och uppkopplade maskiner, kan du förvänta dig en spännande tillvaro! Du får en rolig och varierande arbetsdag där din övergripande arbetsuppgift är att utveckla stora, komplexa kundspecifika och högteknologiska maskiner.
 
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.
 
Vi söker nu en Systems Engineer
 
Om tjänsten
Du är en analytisk problemlösare som arbetar med produktegenskaper på teknikövergripande systemnivå, men som ändå har god förståelse för ingående tekniska lösningar, dess möjligheter och begränsningar. En viktig arbetsuppgift är att optimera maskinarkitektur med hänsyn till modularitet och konfigurerbarhet inom funktionalitet, prestandanivå, tekniska lösningar, funktionssäkerhet och tillverkningskostnad. Som stöd för ditt arbete är du väl förtrogen med datormodellering- och simulering.
 
En annan arbetsuppgift är att definiera, allokera och styra systemkrav till olika nivåer i en produkthierarki hela vägen från definition till verifiering och validering av den färdiga konstruktionen. Du kommer i arbete att ha ett djupt samarbete med specialister inom olika teknikområden, såväl inom Konecranes som externt.
 
Om dig
För att lyckas i denna tjänst är det viktigt med en djup och bred teknisk förståelse. Detta kräver både att du har civilingenjörsutbildning inom t.ex. maskinteknik, mekatronik eller teknisk fysik, och att du har arbetat med relevanta arbetsuppgifter inom maskin- eller fordonsindustri under minst 5 år. Är du dessutom förtrogen med något av nedanstående, vill vi gärna komma i kontakt med dig;
• Modellbaserad systems engineering (MBSE), där vi specifikt önskar erfarenhet av OMG SysML®.
• Simulering av dynamiska system i Matlab/Simulink eller motsvarande,
• Dokumenterat arbete i produktutvecklingsprojekt i internationell miljö.
• Maskinsäkerhet, produkstandarder och riskbedömningar.
• Elektriska maskiner, dess styrning och säkerhet.
 
Tjänsten ställer stora krav på samarbete och kommunikation över avdelningsgränserna, samt förmåga att dokumentera sitt arbete på ett strukturerat sätt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning.
 
Kontakt
Frågor kring tjänstens innehåll besvaras av Anders Nilsson, Technical Director Konecranes Lift Trucks, [email protected], +46 7611 73307. Visa mindre

STYR OCH REGLERINGENJÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

STYR OCH REGLERINGENJÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team!   Vi söker en styr- och regleringenjör till NIBE Product Development i Markaryd. Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutveckling... Visa mer
STYR OCH REGLERINGENJÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS
NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team!
 
Vi söker en styr- och regleringenjör till NIBE Product Development i Markaryd. Vår utvecklingsavdelning för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc.


ARBETSUPPGIFTER:
Du kommer huvudsakligen medverka i framtagningen av nya produkter och tillbehör. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning och verifiering av nya funktioner i mjukvaran, funktioner som sedan programmeras av våra programmerare. Du jobbar också med att underhålla befintlig mjukvara genom ändringar och förbättringar. I tjänsten har du ett tätt samarbete med programmering- och labbpersonal. Tjänsten kan även innebära support mot andra funktioner inom företaget samt analys av loggdata och datasimulering. Tjänsten är placerad i Markaryd.


DIN BAKGRUND:
Vi söker en högskole-/civilingenjör som är nyfiken, initiativtagande och som vill förstå helheten. För att kunna lösa de problem och uppgifter som ingår i jobbet som styr- och regleringenjör behöver du vara en duktig problemlösare som är analytisk, noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter.


Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för systemtekniska lösningar. Erfarenheter inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande, liksom erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 10 januari 2020. Ansökan sker via hemsidan under ”Lediga tjänster”. Önskas mer information, vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.


OM NIBE AB
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.


Kontaktperson
Magnus Blomsterberg
0433-27 30 00
[email protected]


Emelie Bjurka
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre