Lediga jobb som Civilingenjör, tillverkningsindustri i Markaryd

Se lediga jobb som Civilingenjör, tillverkningsindustri i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

PROJEKTLEDARE INDUSTRIALISERING

OM TJÄNSTEN Som projektledare inom Industrialisering fungerar du som länken mellan utveckling och tillverkning. Du ansvarar för att introducera nya produkter eller större produktändringar i tillverkning från konstruktionsunderlag till färdig process där målen för tillverkningen är rätt arbetsmiljö, rätt kvalitet, rätt kostnad och kapacitet. Projekten är framförallt inom produktsegmenten värmepumpar, varmvattenberedare, el-pannor och ackumulatorer. I din r... Visa mer
OM TJÄNSTEN
Som projektledare inom Industrialisering fungerar du som länken mellan utveckling och tillverkning. Du ansvarar för att introducera nya produkter eller större produktändringar i tillverkning från konstruktionsunderlag till färdig process där målen för tillverkningen är rätt arbetsmiljö, rätt kvalitet, rätt kostnad och kapacitet. Projekten är framförallt inom produktsegmenten värmepumpar, varmvattenberedare, el-pannor och ackumulatorer.

I din roll som projektledare samlar du berörda produktionstekniker, operatörer, arbetsledare, kvalitetsteknik, automationstekniker, IT mm, och identifierar de aktiviteter som behöver genomföras för att driva projekten framåt samt leder denna grupp mot projektets mål. Du sammankallar även projektens styrgrupp och lyfter fram beslutsbehov och problemställningar inför beslutsfattare som oftast består av bland annat Teknikchef samt Fabrikschefer. Utöver detta deltar du i projektgruppen för aktuella produktutvecklingsprojekt där du är produktionens röst och representant i projektet, både som kund till konstruktionsunderlag samt leveransansvarig för den nya tillverkningsprocessen.

Du kommer ingå i ett team tillsammans med andra mycket duktiga och erfarna projektledare. Arbetet bedrivs enligt en framtagen och etablerad projektprocess som du kommer få utbildning i vid tillträde. Tjänsten utgår ifrån Markaryd men viss restid till underleverantörer eller till fabriker inom koncernen kan bli aktuellt.

DIN BAKGRUND
Vi tror att du antingen har en ingenjörsutbildning eller flera års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Alternativt har du en bakgrund från en ledningsroll inom produktion. Erfarenheter från någon av våra tillverkningsprocesser plåtbearbetning, svetsning, montering eller från automation generellt är meriterande liksom erfarenhet från teknisk projektledning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna tjänst och som person tror vi du har ett brinnande intresse för att förbättra produktion ett intresse för ledarskap och andra människor samt god samarbetsförmåga med andra. Du har enkelt för att kommunicera på ett rakt och tydligt sätt och har gärna en naturlig integritet. Du är ödmjuk och har respekt andras kompetenser och synsätt. Det är meriterande att kunna arbeta relativt obehindrat på engelska i kontakt med exempelvis leverantörer både muntligen och skriftligen. Datorvana samt körkort är ett krav.

 

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 14 augusti. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

 

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

 

Varmt välkommen! Visa mindre