Lediga jobb som Drift- och underhållsingenjör, anläggning i Markaryd

Se lediga jobb som Drift- och underhållsingenjör, anläggning i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

Driftingenjör

Markaryds kommun söker nu en driftingenjör till Fastighetsenheten. Är du ingenjör inom VVS med intresse för driftteknik, en känsla för service och gillar problemlösning? Då kan det här jobbet vara något för dig! Arbetsbeskrivning Som driftingenjör kommer du att arbeta med framtagning av förfrågningsunderlag,- kalkyler och handlingar i om- och nybyggnadsprojekt där du ansvarar för projektet från start till mål. Du arbetar även med projektledning, drift-, ... Visa mer
Markaryds kommun söker nu en driftingenjör till Fastighetsenheten. Är du ingenjör inom VVS med intresse för driftteknik, en känsla för service och gillar problemlösning? Då kan det här jobbet vara något för dig!
Arbetsbeskrivning
Som driftingenjör kommer du att arbeta med framtagning av förfrågningsunderlag,- kalkyler och handlingar i om- och nybyggnadsprojekt där du ansvarar för projektet från start till mål.
Du arbetar även med projektledning, drift-, övervakning och mediauppföljning, underhåll och utveckling av VVS-, styr- och reglerinstallationer.
Framtagning av checklistor och egenkontrollplaner för drifttekniker/fastighetsskötare samt statusbedömning av befintliga installationer är också förekommande arbetsuppgifter. 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom VVS eller har annan likvärdig utbildning och erfarenhet av arbete inom VVS-, drift- och fastighetsteknik som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Din kunskap inom gällande regelverk och myndighetskrav är en förutsättning för att lyckas.
Vi ser att du har kunskaper om Administrativa föreskrifter, entreprenadformer samt entreprenadjuridik. Då arbetet innefattar framtagning av upphandlingsdokument krävs även grundläggande kunskaper inom LOU.
Vidare är erfarenhet inom AutoCAD ett krav och du har kunskaper inom styr- och reglerteknik samt kyla.
Då vi är en liten organisation ser vi att du är flexibel och öppen för omväxlande arbetsuppgifter inom fastighetsområdet.
Du har förmågan att arbeta med flera projekt parallellt och kan växla mellan att i ena stunden försjunka i administrativt arbete för att därefter åka ut på anläggningarna och ta den personliga kontakten med entreprenörer, driftpersonal och verksamhetspersonal.
Vi lägger stor vikt vid god kommunikationsförmåga då arbetet innebär mycket kontakter med entreprenörer och användare av kommunens lokaler.
Ditt engagemang syns i ditt arbete och du prioriterar hög kvalitet och lämnar god service.
Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.
Vi förväntar oss att du har en känsla för rutiner och processer.
Du har en analytisk förmåga, kan ta initiativ samtidigt som du är en problemlösare och gillar nya utmaningar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du möjligheter till utveckling och ett gott arbetsklimat i en mindre arbetsgrupp. Arbetsgruppen består av en drifttekniker, fastighetsförvaltare och byggnadsingenjörer.
Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2022.
Sista ansökningsdag är 2021-12-22
Kontaktperson:
Asim Serdarevic
Tf. Teknisk förvaltningschef
0433-72087
Fackliga Företrädare
Nås via kommunens växel 0433-72000


Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete. Visa mindre