Lediga jobb som Entreprenadingenjör i Markaryd

Se lediga jobb som Entreprenadingenjör i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

Entreprenadingenjör

Ansök    Feb 10    Hamiltone AB    Entreprenadingenjör
Vill du göra skillnad? Hamiltone är ett expansivt företag som verkar inom bygg och fastigheter. Vi har byggt företaget från grunden och under de sex år som vi varit verksamma. Vi har många intressanta projekt och uppdrag både inom entreprenad och byggservice. Det som begränsar oss på ett antal områden är duktig personal. Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att få en mycket bred roll med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du kommer få möjligheten... Visa mer
Vill du göra skillnad?
Hamiltone är ett expansivt företag som verkar inom bygg och fastigheter. Vi har byggt företaget från grunden och under de sex år som vi varit verksamma. Vi har många intressanta projekt och uppdrag både inom entreprenad och byggservice. Det som begränsar oss på ett antal områden är duktig personal.
Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att få en mycket bred roll med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du kommer få möjligheten att påverka och fatta beslut i olika projekt, främst inom 70km från Örkelljunga och Markaryd där våra projekt finns i dagsläget.


I dag är vi en ganska liten men mycket driven organisation som levererar ett bra momentum men vi kan göra ännu mer och ännu bättre med fler engagerade medarbetare.
Vi behöver dig som älskar göra skillnad, vara en lagspelare och som vill vara till glädje för kollegor, kunder och samarbetspartners.


Du har chansen att vara delaktig i en process som tar vårt företag från bra och mindre till att bli bättre och större. Du ska vara lojal, pålitlig, energisk och ärlig. Du ska tycka det är roligt med kalkyler, inköp och avtal.


Andra viktiga personliga egenskaper för att lyckas i den här tjänsten är struktur, noggrannhet samt en god förståelse för service. Vidare är det även nödvändigt med god analytisk förmåga för att kunna se helheten i ett projekt. Detta för att på bästa möjliga sätt kunna driva det framåt från början till slut. Du är duktig på att kommunicera, vågar ta egna initiativ, samt uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Du är bra på att planera, prioritera din egen tid.


Du behöver ha god vana av liknande tjänst och erfarenhet och kunskap kommer värderas.


Våga förändring! Visa mindre

Entreprenadingenjör till Hamiltone Group AB

* För att få ett ännu bättre momentum behöver vi en ny medarbetare som kan komplettera oss andra i vår organisation. Vi har ett bra varumärke och nöjda kunder men vi saknar en erfaren och driven anbudsingenjör/entreprenadingenjör. Vi ser fortsatta möjligheter trots en utmanande marknad. Vi satsar i den tid som ligger framför för att skapa tillväxt. Du hamnar i en organisation med hög moral, bred kompetens och snabba beslutsvägar där vi har som uppdrag a... Visa mer
*
För att få ett ännu bättre momentum behöver vi en ny medarbetare som kan komplettera oss andra i vår organisation. Vi har ett bra varumärke och nöjda kunder men vi saknar en erfaren och driven anbudsingenjör/entreprenadingenjör.

Vi ser fortsatta möjligheter trots en utmanande marknad. Vi satsar i den tid som ligger framför för att skapa tillväxt.
Du hamnar i en organisation med hög moral, bred kompetens och snabba beslutsvägar där vi har som uppdrag att hjälpa andra med det vi är duktiga på.
Vi är nyfikna på dig – är du nyfiken på oss?

Om tjänsten
Vi behöver utöka vår organisation i södra Småland, norra Skåne och södra Halland.
En kombinerad roll som kalkylator och inköpare. Vi har kontor i Markaryd men är inte främmande för att starta upp ett nytt lokalkontor någonstans runt Ängelholm till Mellbystrand.

Arbetsbeskrivning
I rollen har du ansvar för att bl.a.göra mängdberäkningar, förfrågningar och beräkningar av omkostnader för att skapa konkurrenskraftiga anbudsunderlag.
Dina arbetsuppgifter innefattar såväl offertförfrågningar och offerutvärdering som upphandling och förhandling. Du är involverad i projektens hela livslängd, från anbudsfasen till projektets genomförande.
Du driver och ansvarar för tilldelade projektinköp av installationer, underentreprenörer och material. Detta gör du i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen.
Möjligheter att vara med och påverka materialval och byggmetoder i tidigt skede bedrivs tillsammans med projektorganisationen och i samverkan med kunden, vilket är en del i inköpsarbetet.

Vi söker dig som
Vi ser gärna att du är högskoleutbildad och har flera års erfarenhet från liknande roller. Du har givetvis goda kunskaper inom byggsektorn och byggteknik, där ritningsläsning är en självklarhet.
Meriterande är om du har utbildning inom inköp och även god förståelse för entreprenadjuridik. Tidigare erfarenhet av Bluebeam, BidCon och Byggsamordnaren är också ett plus. Du har erfarenhet av projektinköp och förhandling inom byggbranschen samt ett genuint intresse för att driva inköpsarbete och att göra affärer.
Detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift, på såväl svenska som på engelska, och du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Våra kärnvärden ska stämma in på dig som person. Du är social och har lätt att skapa relationer. Du är drivande och förtroendeingivande, har ett affärssinne och en förmåga att se helheten. Du arbetar strukturerat, noggrant och är van vid att jobba mot tydliga deadlines.
Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Information om tjänsten Ellenor Jacobsen, Arbetschef, 0433 524408 Visa mindre

Entreprenadingenjör

* Hamiltone Group består av ett byggbolag och ett fastighetsbolag. I fastighetsbolaget finns fastigheter paketerade i bolag, idag 10st. Man söker nu förstärkning till huvudkontoret i Markaryd. Läs gärna om oss på www.hamiltone.se Om tjänsten Du arbetar heltid och utgår från huvudkontoret i Markaryd och kommer ibland behöva besöka projekt även på andra närliggande orter. Arbetsbeskrivning Du kommer att vara med tidigt och driva processen från förfrågning... Visa mer
*
Hamiltone Group består av ett byggbolag och ett fastighetsbolag. I fastighetsbolaget finns fastigheter paketerade i bolag, idag 10st. Man söker nu förstärkning till huvudkontoret i Markaryd.

Läs gärna om oss på www.hamiltone.se

Om tjänsten
Du arbetar heltid och utgår från huvudkontoret i Markaryd och kommer ibland behöva besöka projekt även på andra närliggande orter.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara med tidigt och driva processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Arbetet kan innebära att du har flera projekt på gång samtidigt. Du kommer ansvara för erfarenhetsåterföring i dina projekt och du kommer även stötta i inköp samt till viss del i KMA-frågor.

I rollen ingår det att du kommer att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på kundernas önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.
Du arbetar tillsammans med dina kollegor i nära samarbete för att hjälpa varandra nå uppsatta mål och kvalitéer. Du fungerar som ett stöd för de platschefer du hjälper.

Vi söker dig som
Vi söker en person med rätt inställning. Har du eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet är det meriterande. Det förenklar om du har erfarenhet av anbudsförfarandet, FFU och AMA.

Har du flertalet år inom yrket och goda referenser så kan du bli en nyckelspelare i vårt företag. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Meriterande:
Erfarenhet av en ledande roll inom byggproduktionen.
Kunskap och erfarenhet av Wikells eller annat kalkylsystem.

Din personlighet:
Allt står och faller med ledarskap och även i denna roll ser vi dig som på ett strukturerat och engagerat sätt kan lägga en bra grund tillsammans med dina kollegor så att ni kan genomföra projekt med kostnadskontroll och effektivitet.

Du behöver vara en person som tycker förändring är en del av utveckling. Du är nyfiken och glad i att bygga relationer som vi tror är nyckeln till bra samarbeten och grunden till förtroende.
Självklart behöver du vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Vi gillar även analysförmåga så att du kan dra konkreta slutsatser i den erfarenhetsåterföring som du kontinuerligt gör.

Det ska bli intressant att läsa din ansökan. Visa mindre

Entreprenadsamordnare till Södra Smålands avfall och miljö

Södra Smålands avfall och miljö (SSAM) erbjuder resurseffektiva och kretsloppsanpassade lösningar åt privatpersoner och verksamheter för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Vi lyckas genom att ha engagerade medarbetare, utgå från kundens behov och genom att samverka med andra. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller avfallshantering och vår långsiktiga vision är ett Småland utan avfall. Vi söker en entreprenadsamordnare t... Visa mer
Södra Smålands avfall och miljö (SSAM) erbjuder resurseffektiva och kretsloppsanpassade lösningar åt privatpersoner och verksamheter för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Vi lyckas genom att ha engagerade medarbetare, utgå från kundens behov och genom att samverka med andra. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller avfallshantering och vår långsiktiga vision är ett Småland utan avfall.

Vi söker en entreprenadsamordnare till enheten insamling och transport med placering på kontoret i Växjö.

Avdelningen Insamling och transport ansvarar för insamling av hushållsavfall, slamtömning samt containertömning i samtliga våra fem ägarkommuner. I avdelningen ingår även bolagets kundtjänst samt avfallsrådgivning för företagskunder. Avdelningen har idag 29 medarbetare. Som entreprenadsamordnare rapporterar du till avdelningschefen för Insamling & transport.

Välkommen med din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som entreprenadsamordnare kommer du planera, driva och följa upp en entreprenör inom sophämtningen för kommunerna Växjö, Lessebo och Tingsryd. SSAM avser att höja kvaliteten på uppföljningen för samtliga entreprenader inom insamling av hushållsavfallet och där kommer du att bli en nyckelperson.

Avdelningen är en kompetent beställare av insamlingstjänster och du har en viktig roll i arbetet med att följa upp och säkerställa att entreprenören efterlever det avtal som finns mellan parterna. Du arbetar nära vår entreprenör med regelbundna driftmöten och entreprenadmöten. Du driver och deltar i kvalitetsförbättrande arbete internt och mot entreprenören för att säkerställa att insamlingen fungerar enligt avtal och att kunden i slutändan får en god service.

En viktig arbetsuppgift är bedömning av hämtställen. Du genomför besök ute hos kund för att tillsammans hitta lösningar så att hämtningen ska kunna utföras på ett säkert, effektivt och för kunden tillfredsställande sätt. Det är viktigt att du samverkar med kunderna och med entreprenören för att även skapa förutsättning för en god arbetsmiljö för entreprenören.

Vi har nyligen infört ett nytt insamlingssystem för villor i Växjö, Lessebo och Tingsryd. Under 2021 kommer fritidshus i Växjö kommun att erbjudas det nya insamlingssystemet och du blir delaktig i det arbetet tillsammans med vår entreprenör.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med kundtjänst, avfallsrådgivare samt andra entreprenadsamordnare. I tjänsten ingår att ha kontakt med både företagare, fastighetsägare och kommuninvånare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med entreprenadsuppföljning och som har erfarenhet av avfallstransporter och logistik, om minst tre år. Du har relevant högskoleutbildning eller kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren finner likvärdig. Att både kunna leda och delta i projekt är meriterande. Vi ser gärna att du är van vid att hantera Microsoft Office samt verksamhetssystemet EDP.

Avdelningen är en kompetent beställare av insamlingstjänster och vi ser gärna att du är en person som har vana av att arbeta med och följa upp komplexa avtal. Du har inga svårigheter att ställa tydliga krav eller att stå fast vid dina beslut trots många olika viljor. Du har förmågan att väga in olika parters intressen i beslut för att i slutändan hitta bästa möjliga lösning.

Som person är du initiativrik och lösningsorienterad. Då arbetet innebär många kontaktytor är det nödvändigt att du är duktig på att kommunicera och har god service- och samarbetsförmåga samt förmåga att utrycka dig lika väl i tal som i skrift.

Vi erbjuder ett fritt arbete med stort eget ansvar där du får möjlighet att påverka kommunernas avfallshantering. Viktigt i arbetet är att du får saker gjorda, är strukturerad och trivs med att ha flera olika saker på gång parallellt.

Eftersom du kommer att besöka de olika ägarkommunerna så måste du ha B-körkort.

ÖVRIGT
Bolagets anställda ska spegla den mångfald som finns i koncernen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser. Visa mindre