Lediga jobb som Kvalitetskoordinator i Markaryd

Se lediga jobb som Kvalitetskoordinator i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

Förbättringskoordinator till NIBE AB

Ansök    Jul 12    Nibe AB    Kvalitetskoordinator
NIBE AB är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en förbättringskoordinator på NIBE med placering i Markaryd. Du kommer att ingå i ett kvalitetsteam som arbetar inom områden som kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt hållbarhet. Vi arbetar inom avdelningen, från leverantörer till kund och har en aktiv roll i organisatio... Visa mer
NIBE AB är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en förbättringskoordinator på NIBE med placering i Markaryd.

Du kommer att ingå i ett kvalitetsteam som arbetar inom områden som kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt hållbarhet. Vi arbetar inom avdelningen, från leverantörer till kund och har en aktiv roll i organisationen gällande kvalitetssäkring, ständiga förbättringar i verksamheten och problemlösning.

Dina arbetsuppgifter:
Som förbättringskoordinator stöttar du organisationen genom att arbeta med problemlösning. Du arbetar dagligen med att analysera avvikelser och stötta/utveckla förbättringsarbetet.

Vi är en organisation som lever efter mottot att allt som kan mätas kan förbättras, så analys av data och statistik är en naturlig del av din arbetsdag.  Då rotorsaken till avvikelser ibland är komplex, så tycker du om att systematiskt och strukturerat analysera både processer, artiklar och produkter. Detta vid hjälp av befintligt systemstöd samt kvalitetsverktyg som du besitter kunskap och erfarenhet av.

NIBE tror på in-house principen vilket innebär att det finns ett stort nätverk av specialistkompetens på plats i Markaryd inom i princip alla områden NIBE AB verkar.

Tjänsten innebär stor möjlighet för personlig utveckling samtidigt som det ställer höga krav på din personlighet och kompetens.

Din bakgrund:
Vi söker en driven person som är duktig på problemlösning och har en tydlig analytisk ådra. Du brinner för att utveckla såväl människa som process och har förståelse samt respekt för att förändring tar tid. 

NIBE har en stolt historik samt kultur, så för att lyckas behöver du vara en stark och trygg person men samtidigt lyhörd och smidig i ditt umgänge med andra. Arbetet kräver att du är lite av en visionär, som kan engagera människor men också omvandla visionerna till praktik.

Du arbetar dagligen i våra stödsystem för produktion, kvalitet ,statistik (Minitab/Power BI) samt Microsoft Office och ser detta som en självklarhet. För att trivas i rollen har du en teknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av att driva förbättringsprojekt vid hjälp av t.ex. Sex Sigma eller andra liknande kvalitetsverktyg är meriterande. Arbetslivserfarenhet inom de produktområden som vi verkar är också vara meriterande.
 

Då arbetet innebär mycket kontakt med människor inom vår organisation är goda kunskaper inom svenska och engelska, både i skrift och muntligt ett krav. Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.

Om ansökan: 
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 augusti 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Carsten, se kontaktuppgift nedan.   

Om NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder. Visa mindre

Utvecklingsinriktad Kvalitetsingengör

NIBE AB i Markaryd har cirka 1 300 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.Nibe AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier AB, med en omsättning på mer än 25 miljarder kr och har ca 18 000 anställda i Sverige och ytterligare 30 länder. Nu söker vi en Utvecklingsinriktad Kvalitetsingenjör Drivs du av att arbeta med ständi... Visa mer
NIBE AB i Markaryd har cirka 1 300 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.Nibe AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier AB, med en omsättning på mer än 25 miljarder kr och har ca 18 000 anställda i Sverige och ytterligare 30 länder.
Nu söker vi en Utvecklingsinriktad Kvalitetsingenjör
Drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar och kvalitetsutveckling? Kanske har du erfarenhet från en kvalitetsroll inom fordons-, livsmedels- eller medicinteknikbranschen och söker en ny utmaning. NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla. Företagskulturen präglas av korta beslutsvägar, nytänkandet och en bättre mer hållbar framtid.
Nu behöver gruppen som arbetar med tillverkningskvalitet förstärkas på grund av den starka tillväxten. Du ingår i ett team med tekniker och produktrevisorer. Tjänsten tillhör kvalitets- och miljöavdelning inom NIBE AB med kompetens inom leverantör, kund och hållbarhet.
Som kvalitetsingenjör kommer du att arbeta på våra produktionsavdelningar med att utveckla FMEA, styrplaner och problemlösning samt statistiska och analytiska verktyg. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktion, produktionsteknik och utvecklingsavdelningarna vilket ställer krav på din kommunikations- och organisationsförmåga. Du arbetar inom hela organisationen och har många sociala kontakter vilket kräver god social kompetens och en pedagogisk förmåga.
Troligtvis har du en teknisk högskoleutbildning och några års erfarenhet av kvalitetsarbete från tillverkningsindustrin. Du har goda kunskaper i systematiskt kvalitetsarbete och ständiga förbättringar. Som person är du en analytisk och strukturerad problemlösare. I grunden är du en stabil och jordnära person som på sikt kan anta en ledande befattning.
Om du har ett starkt intresse för kvalitetsförbättringar kan vi erbjuda en intressant utmaning i ett framgångsrikt svenskt industriföretag med tydligt hållbarhetsfokus. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 eller Carin Mossberger 0701-460390. Tjänsten är placerad i Markaryd.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre