Lediga jobb som Mjukvaruutvecklare i Markaryd

Se lediga jobb som Mjukvaruutvecklare i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

Mjukvarutestare

Ansök    Sep 9    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.   Nu söker vi teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare till NIBE Energy Systems i Markaryd som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans m... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare till NIBE Energy Systems i Markaryd som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN:
Som mjukvarutestare kommer du främst att arbeta med testning av styrkoden till våra värmepumpar. Det innebär ett omväxlande arbete med både manuell testning och automatisering av testfall. Då mycket av testning är ”Grey-box testing” underlättar det att ha grundläggande programmeringskunskaper. Kommer även förekomma en viss del praktiskt arbete med elektronik. Huvudsakliga arbetet sker i form av deltagande i olika utvecklingsprojekt.

DIN BAKGRUND:
Vi söker en självgående, noggrann och flexibel person med stor idérikedom och som har lätt för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan jobba målinriktat både individuellt och som ett lag. Du har en relevant utbildning inom mjukvaruområdet samt ett kunnande eller stort intresse inom mjukvarutest.

OM ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 9 oktober 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med närmare 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och cirka 20 500 anställda i drygt 30 länder.

 Varmt välkommen! Visa mindre

Lösningsarkitekt PLM

Ansök    Sep 8    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
Vi söker en Lösningsarkitekt till PLM-avdelningen i Markaryd. Ett intressant och framtidsinriktat jobb för dig som vill arbeta i ett företag som växer både i Sverige och internationellt och är ett av Sveriges starkaste varumärken när det gäller hållbarhet och energiteknik. NIBEs framgångar beror till stor del på ett starkt lagarbete där man jobbar mot gemensamma mål och vi söker en teamspelare som blir en del av en mycket kompetent grupp. OM TjÄNSTEN   S... Visa mer
Vi söker en Lösningsarkitekt till PLM-avdelningen i Markaryd. Ett intressant och framtidsinriktat jobb för dig som vill arbeta i ett företag som växer både i Sverige och internationellt och är ett av Sveriges starkaste varumärken när det gäller hållbarhet och energiteknik.

NIBEs framgångar beror till stor del på ett starkt lagarbete där man jobbar mot gemensamma mål och vi söker en teamspelare som blir en del av en mycket kompetent grupp.

OM TjÄNSTEN  
Som Lösningsarkitekt tar du fram programlösningar för att implementera PLM-initiativen efter de arbetspaket som projektet tagit fram. Du arbetar obehindrat i Visual Studio, C++, C#, BMIDE Java och Eclipse. Till att börja med kommer du få arbeta med att hjälpa våra medarbetare med mindre ändringar och utökad funktionalitet i PLM-systemet.

DIN BAKGRUND
Vi söker en nyfiken, självgående och drivande person som ser möjligheter att delta och vara med och utveckla vår PLM avdelning. Du skall vara intresserad av att tillämpa metodik för att främja informationssamordning. Du har en god kännedom om strukturerat utvecklingsarbete kombinerat med genuin lagkänsla och god social kompetens.

Lämplig bakgrund kan vara ingenjör, projektledare, system- eller datavetenskaplig utbildning i kombination av erfarenhet som cad-konstruktör väl förtrogen i livscykel, produktutvecklingsprocesser och kvalitetsarbete. Du bör också ha erfarenhet från att tidigare jobbat i ett PLM-system, företrädelsevis i Siemens Teamcenter som är vårt arbetsverktyg. Även en fördel om du har erfarenhet från Autodesk Inventor, Solid Edge, Infor XA, Microsoft Visio utöver Office programmen. Meriterande är om du också har erfarenhet från tillverkande industri. Du behärskar även svenska och engelska väl i tal och skrift.

För rätt person finns goda möjligheter att själv vara med och forma och utveckla dina arbetsuppgifter på PLM avdelningen.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 2 oktober 2022. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och cirka 20 500 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! Visa mindre

LÖSNINGSARKITEKT PLM

Ansök    Jan 19    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
Lösningsarkitekt PLM Som Lösningsarkitekt tar du fram programlösningar för att implementera PLM-initiativen efter de arbetspaket som projektet tagit fram. Du arbetar obehindrat i Visual Studio, C++, C#, BMIDE Java och Eclipse. Till att börja med kommer du få arbeta med att hjälpa våra medarbetare med mindre ändringar och utökad funktionalitet i PLM-systemet. Vi söker en nyfiken, självgående och drivande person som ser möjligheter att delta och vara med oc... Visa mer
Lösningsarkitekt PLM
Som Lösningsarkitekt tar du fram programlösningar för att implementera PLM-initiativen efter de arbetspaket som projektet tagit fram. Du arbetar obehindrat i Visual Studio, C++, C#, BMIDE Java och Eclipse. Till att börja med kommer du få arbeta med att hjälpa våra medarbetare med mindre ändringar och utökad funktionalitet i PLM-systemet.

Vi söker en nyfiken, självgående och drivande person som ser möjligheter att delta och vara med och utveckla vår PLM avdelning. Du skall vara intresserad av att tillämpa metodik för att främja informationssamordning. Du har en god kännedom om strukturerat utvecklingsarbete kombinerat med genuin lagkänsla och god social kompetens. Tjänsten är i Markaryd. 

DIN BAKGRUND
Lämplig bakgrund kan vara ingenjör, projektledare, system- eller datavetenskaplig utbildning i kombination av erfarenhet som cad-konstruktör väl förtrogen i livscykel, produktutvecklingsprocesser och kvalitetsarbete.

Du bör också ha erfarenhet från att tidigare jobbat i ett PLM-system, företrädelsevis i Siemens Teamcenter som är vårt arbetsverktyg. Även en fördel om du har erfarenhet från Autodesk Inventor, Solid Edge, Solid Works, Infor XA, Microsoft Visio utöver Office programmen. Meriterande är om du också har erfarenhet från tillverkande industri.

För rätt person finns goda möjligheter att själv vara med och forma och utveckla dina arbetsuppgifter på PLM avdelningen. 

OM ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 20 februari 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

PLM Solution Architect
As a Solution Architect, you develop software solutions to implement the PLM initiatives according to the work packages that the project has developed. You work freely in applications and tools like Visual Studio, C ++, C #, BMIDE Java and Eclipse. To begin with, dependent on your skills, you will have to work with with minor changes and expanded functionality in the PLM system direct to our end users.

We are looking for a curious, independent and driven person who sees opportunities to participate and be involved in developing our PLM department. You should be interested in applying methodologies to promote information coordination. You have a good knowledge of structured development work combined with genuine team spirit and good social skills. The work is in Markaryd.

QUALIFICATIONS
Suitable background can be engineer, project manager, computer science in combination with experience as a CAD designer and good knowledge in products lifecycle, product development processes and quality work.

You should also have experience from previously working in a PLM system, preferably in the Siemens Teamcenter, which is our work tool. Additional advantage would be if you have experience from Autodesk Inventor, Solid Edge, Solid Works, Infor XA, Microsoft Visio in addition to the Office suite. Extra plus if you also have experience from the manufacturing industry.

For the right person, there are good opportunities to be involved in shaping and evolve your work and career at the PLM department.

APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 20 of Februari 2022. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below. 

ABOUT NIBE
NIBE AB is a successful modern company located in Markaryd, Sweden, with a turnover of just over SEK 4.7 billion/year and almost 1,500 employees. NIBE is one of the market leaders in Europe with a sustainable product range consisting of one of the market's widest programmes of heat pumps, water heaters, solar panels, biofuel products, ventilation products, district heating equipment, fireplaces, etc.

NIBE AB is part of the publicly listed NIBE Industries, which has a turnover of approximately SEK 27 billion and approximately 19,000 employees in more than 30 countries. Visa mindre

FLERA MJUKVARUTESTARE TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Ansök    Feb 2    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi flera teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. OM T... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.


Nu söker vi flera teknikintresserade och målinriktade mjukvarutestare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.


OM TJÄNSTERNA
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Som mjukvarutestare kommer du främst att arbeta med testning av styrkoden till våra värmepumpar där du deltar i olika utvecklingsprojekt. Det innebär ett omväxlande arbete med både manuell testning och automatisering av testfall. Då mycket av testningen är ”Grey-box testing” underlättar det att ha grundläggande programmeringskunskaper. Det kommer även att förekomma en viss del praktiskt arbete med elektronik. Tjänsterna är placerad i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Vi söker självgående, noggranna och flexibla personer med stor idérikedom och som har lätt för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan jobba målinriktat både individuellt och som ett lag. Du har en relevant utbildning inom mjukvaruområdet samt ett kunnande eller stort intresse inom mjukvarutestning.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 20 februari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.


OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER
Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected]


Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

SENIOR WEB DEVELOPER FOR NIBE JPI (FRONTEND AND BACKEND)

Ansök    Feb 23    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
NIBE has formed a global task force with the mission to develop the next generation of connected solutions for indoor climate. Do you have what it takes to join the team of brilliant minds and accelerate the path towards a more sustainable future? NIBE is the global leader within indoor climate solutions with minimum impact on the environment. Our solutions for heating, cooling, ventilation and hot water clearly play an important part of building a more su... Visa mer
NIBE has formed a global task force with the mission to develop the next generation of connected solutions for indoor climate.
Do you have what it takes to join the team of brilliant minds and accelerate the path towards a more sustainable future?
NIBE is the global leader within indoor climate solutions with minimum impact on the environment. Our solutions for heating, cooling, ventilation and hot water clearly play an important part of building a more sustainable future.
Years of innovation and growth has taken us to where we are now, and it is time to take the next leap in our development. Digitalization and connectivity unlock new opportunities for even more sustainable energy production and improved solutions for indoor climate.
We have formed a unique initiative with the purpose to create a separate development team located in different areas of the world. It will serve the entire group of companies within NIBE Climate Solutions, spanning over several markets with a new platform for Internet of Things and Smart Home Systems. We are calling for the brightest minds who share our commitment to work for a more sustainable future—so that we together can push the boundaries of how to utilize local energy sources in the most efficient ways possible to create a comfortable indoor climate.
DESCRIPTION
In the role of web developer, you develop web solutions in close collaboration with the many subsidiaries within the NIBE Group. The information comes both from requests from the subsidiaries but just as often from ideas from the developers themselves.
Development of functions to improve the user experience for end customers and installers, to simplify installation and operation of heat pumps / water heaters / wood stoves and not least to improve the product's energy efficiency and thereby save the world.
You will be located at in Markaryd and be part of a global team of experts in the field, ranging from hardware and firmware to cloud development. Due to the global nature of the team you will work with people of different nationalities while creating cutting-edge climate solutions for both our European and North American customers. We usually meet up a couple of times a year which means you should expect a small amount of travel to both European and US locations, although not during the pandemic.
QUALIFICATIONS
Skills required:
Frontend: Proficiency with HTML/CSS and Javascript frontend frameworks such as ReactJS, NodeJS, AngularJS.
Backend: .Net Core with C# software development experience.
API development
Linux system experience
Good English speaking and writing communication skills.Skills preferred:
Experience of CosmosDB, Blobstorage, Cassandra or similar databases
Message queuing servicesExperience of virtualization, containers and microservices technologies, for instance Service Fabric, VMWare, Hyper-V and Azure S.
APPLYING
We will be reviewing applications on an ongoing basis and would like to receive your application as soon as possible, but no later than 23 of March 2021. Apply via our website www.nibe.eu under "vacancies". If you would like to know more, please contact one of the people below.
CONTACT
Johan Frick
IT- ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Utvecklingsingenjör mjukvara/logik sökes till Enertech i Ljungby

Ansök    Mar 26    Empleo Ljungby AB    Mjukvaruutvecklare
Till vår trevliga kund Enertech AB söker vi en Utvecklingsingenjör mjukvara/logik! Enertech är inne i en spännande fas och behöver nu förstärka med nya kollegor på deras utvecklingsavdelning. Vi söker därför en utvecklingsingenjör för mjukvaru- och logikutveckling av morgondagens smarta värmesystem. Som utvecklingsingenjör på Enertech har du en central roll i utvecklingen av morgondagens produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram lösnin... Visa mer
Till vår trevliga kund Enertech AB söker vi en Utvecklingsingenjör mjukvara/logik!
Enertech är inne i en spännande fas och behöver nu förstärka med nya kollegor på deras utvecklingsavdelning.

Vi söker därför en utvecklingsingenjör för mjukvaru- och logikutveckling av morgondagens smarta värmesystem.
Som utvecklingsingenjör på Enertech har du en central roll i utvecklingen av morgondagens produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram lösningar, dokumentera samt implementera nya funktioner i främst inbyggda system.

Vi tror att du är/har: Mjukvaruingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
Ett gediget tekniskt intresse och trivs i en roll som innehåller både tekniska frågeställningar och programmering (C) samt verifiering
Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och kunskap i andra programmeringsspråk är meriterande.

Din profil 

Du trivs att jobba i grupp, men kan även jobba självständigt. Som person är du ansvarstagande, analytisk och noggrann.
Du är initiativrik och drivande i utvecklingen av deras verksamhet samt van att ha många projekt igång samtidigt.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Som person är du trygg och stabil, har en positiv grundsyn och trivs att jobba i team.
Du har lätt för att lära och gillar att anta nya utmaningar.

Låter det spännande? Vill du vara med att utveckla produkter som bidrar till en hållbar framtid?
För rätt person kan Enertech AB erbjuda en utmanande tjänst i en organisation med korta beslutsvägar, hög puls och allt under ett tak.
Tjänsten är en direktrekrytering till Enertech AB och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse. 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: senast 18/4 Visa mindre

Ambitiös mjukvaruingenjör sökes till Enertech i Ljungby

Ansök    Jan 31    Empleo Ljungby AB    Mjukvaruutvecklare
Vi söker nu en ambitiös och teknikintresserad mjukvaruingenjör till vår kund Enertech i Ljungby! Vi söker en programvaruutvecklare för utveckling av mjukvara och logik till morgondagens värmepumpar och kringliggande produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram lösningar, dokumentera samt implementera nya funktioner i främst inbyggda system. Vi tror att du är mjukvaruingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har ett gediget t... Visa mer
Vi söker nu en ambitiös och teknikintresserad mjukvaruingenjör till vår kund Enertech i Ljungby!
Vi söker en programvaruutvecklare för utveckling av mjukvara och logik till morgondagens värmepumpar och kringliggande produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram lösningar, dokumentera samt implementera nya funktioner i främst inbyggda system.

Vi tror att du är mjukvaruingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har ett gediget tekniskt intresse och trivs i en roll som innehåller både tekniska frågeställningar och programmering (C) samt verifiering. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och kunskap i andra programmeringsspråk är meriterande.

Du trivs att jobba i grupp, men kan även jobba självständigt. Som person är du ansvarstagande, analytisk och noggrann. Du är initiativrik och drivande i utvecklingen av vår verksamhet samt van att ha många projekt igång samtidigt.

Arbetet är målfokuserat och/eller tidsbestämt vilket ställer krav på förmågan att kunna arbeta strukturerat och emellanåt även kunna jobba under tidspress. En av dina starka drivkrafter är viljan att utveckla och ständigt förbättra det egna arbetet. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

För rätt person kan vi erbjuda en utmanande tjänst i en organisation med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka tillverkningen av framtidens värmelösningar för tusentals användare.

Uppdraget är en direktrekrytering till Enertech i Ljungby som erbjuder en tillsvidareanställning med fast lön.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 28 februari. Visa mindre

Mjukvarutestare - NIBE Energy Systems

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. För NIBES räkning söker vi en teknikintresserad och målinriktad mjukvarutestare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.
För NIBES räkning söker vi en teknikintresserad och målinriktad mjukvarutestare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.
OM TJÄNSTEN
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Som mjukvarutestare kommer du främst att arbeta med testning av styrkoden till våra värmepumpar där du deltar i olika utvecklingsprojekt. Det innebär ett omväxlande arbete med både manuell testning och automatisering av testfall. Då mycket av testningen är ”Grey-box testing” underlättar det att ha grundläggande programmeringskunskaper. Det kommer även att förekomma en viss del praktiskt arbete med elektronik.
DIN BAKGRUND
Vi söker en självgående, noggrann och flexibel person med stor idérikedom och som har lätt för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan jobba målinriktat både individuellt och som ett lag. Du har en relevant utbildning inom mjukvaruområdet samt ett kunnande eller stort intresse inom mjukvarutestning.
Vi arbetar med löpande urval så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Visa mindre

Flera programmerare till NIBE Energy Systems

Ansök    Dec 30    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Nu söker vi flera teknikintresserade och målinriktade programmerare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. OM TJÄN... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.


Nu söker vi flera teknikintresserade och målinriktade programmerare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.


OM TJÄNSTERNA
Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Som programmerare kommer du främst att arbeta med utveckling av våra inbyggda system genom att delta i olika utvecklingsprojekt. Inom det området finns möjlighet att jobba med diverse uppgifter, som till exempel UI och styrdkoden för värmepumpen.


Arbetet sker främst i C/C++ och innefattar utveckling av nya funktioner likväl som felsökning och verifiering av befintliga. Även andra programmeringsspråk än C/C++ kan bli aktuella, främst C#. Tjänsterna är placerade i Markaryd.


DIN BAKGRUND
Vi söker självgående, noggranna och flexibla personer med stor idérikedom och som har lätt för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan jobba målinriktat både individuellt och som ett lag. Du har en relevant utbildning inom mjukvaruområdet samt gärna ett kunnande inom styr-och reglerteknik eller UI-utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ett eller flera av följande språk och tekniker C/C++, QML samt C#.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 20 januari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.


OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Kontaktperson
Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre

Lösningsarkitekt PLM TILL NIBE AB

Ansök    Nov 16    Nibe AB    Mjukvaruutvecklare
PLM (Product Lifecycle Management) avdelningen arbetar tvärfunktionellt i organisationen på NIBE AB. Avdelningen stöttar i produktframtagningsprocesser och tillhandahåller verktyg för att nya produkter skall kunna tas fram snabbare, effektivare samt med förbättrad kvalité. Dina arbetsuppgifter! Som Lösningsarkitekt tar du fram programlösningar för att implementera PLM-initiativen efter de arbetspaket som projektet tagit fram. Du arbetar obehindrat i Visu... Visa mer
PLM (Product Lifecycle Management) avdelningen arbetar tvärfunktionellt i organisationen på NIBE AB. Avdelningen stöttar i produktframtagningsprocesser och tillhandahåller verktyg för att nya produkter skall kunna tas fram snabbare, effektivare samt med förbättrad kvalité.


Dina arbetsuppgifter!
Som Lösningsarkitekt tar du fram programlösningar för att implementera PLM-initiativen efter de arbetspaket som projektet tagit fram. Du arbetar obehindrat i Visual Studio, C++, C#, BMIDE Java och Eclipse. Till att börja med kommer du få arbeta med att hjälpa våra medarbetare med mindre ändringar och utökad funktionalitet i PLM-systemet.


Vi söker en nyfiken, självgående och drivande person som ser möjligheter att delta och vara med och utveckla vår PLM avdelning. Du skall vara intresserad av att tillämpa metodik för att främja informationssamordning. Du har en god kännedom om strukturerat utvecklingsarbete kombinerat med genuin lagkänsla och god social kompetens.


Din bakgrund:
Lämplig bakgrund kan vara ingenjör, projektledare, system- eller datavetenskaplig utbildning i kombination av erfarenhet som cad-konstruktör väl förtrogen i livscykel, produktutvecklingsprocesser och kvalitetsarbete.


Du bör också ha erfarenhet från att tidigare jobbat i ett PLM-system, företrädelsevis i Siemens Teamcenter som är vårt arbetsverktyg. Även en fördel om du har erfarenhet från Autodesk Inventor, Solid Edge, Infor XA, Microsoft Visio utöver Office programmen. Meriterande är om du också har erfarenhet från tillverkande industri.


För rätt person finns goda möjligheter att själv vara med och forma och utveckla dina arbetsuppgifter på PLM avdelningen.


Ansökan:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 10 december. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.


Fakta om NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.


NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.


PLM Solution Architect
The PLM (Product Lifecycle Management) department is working cross functional between all departments at NIBE AB. PLM supports all processes involved in product development and also offer tools in how to develop new products more efficient, shorten lead time and with better quality.


Your task assignments:
As a Solution Architect, you develop software solutions to implement the PLM initiatives according to the work packages that the project has developed. You work freely in applications and tools like Visual Studio, C ++, C #, BMIDE Java and Eclipse. To begin with, dependent on your skills, you will have to work with with minor changes and expanded functionality in the PLM system direct to our end users.


We are looking for a curious, independent and driven person who sees opportunities to participate and be involved in developing our PLM department. You should be interested in applying methodologies to promote information coordination. You have a good knowledge of structured development work combined with genuine team spirit and good social skills.


Your background:
Suitable background can be engineer, project manager, computer science in combination with experience as a CAD designer and good knowledge in products lifecycle, product development processes and quality work.


You should also have experience from previously working in a PLM system, preferably in the Siemens Teamcenter, which is our work tool. Additional advantage would be if you have experience from Autodesk Inventor, Solid Edge, Infor XA, Microsoft Visio in addition to the Office suite. Extra plus if you also have experience from the manufacturing Industry.


For the right person, there are good opportunities to be involved in shaping and evolve your work and career at the PLM department.


Application:
We apply ongoing recruitment and want your application as soon as possible, but no later than December 10th, 2020. You apply via our website www.nibe.se section "OM NIBE" and then “KARRIÄR”. If you want to know more, you are welcome to contact one of the persons below.


About NIBE:
NIBE AB is an modern and successful industry with a turnover of just over SEK 4.2 billion / year with almost 1,200 employees in Markaryd- Sweden. NIBE is one of the market leaders in Europe with a product range that consists of the market's widest range of heat pumps, water heaters, solar panels, biofuel products, ventilation products, district heating equipment, stoves and more.


NIBE AB is part of NIBE Industrier, listed on the NASDAQ OMX Nordic Exchange in Stockholm - Sweden, which has sales of approximately SEK 25 billion and approximately 17,000 employees in more than 30 countries.


Kontaktperson
Tomas Eriksson
Ansvarig för PLM
0433-27 30 00
[email protected]


Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
[email protected] Visa mindre