Lediga jobb som Webbtekniker i Markaryd

Se lediga jobb som Webbtekniker i Markaryd. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Markaryd som finns hos arbetsgivaren.

Webbutvecklare till NIBE (Full stack)

Ansök    Maj 21    Nibe AB    Webbtekniker
Vi bygger nu upp ett internationellt webbteam med huvuduppgift att hjälpa de olika bolagen i NIBE Group. Vi behöver nu förstärka vårt team i Markaryd med en full stack webbutvecklare med fokus på lösningar för NIBE i Markaryd. OM TJÄNSTEN I rollen som full stack developer utvecklar du webblösningar i nära samarbete med framförallt NIBE AB, men även med andra dotterbolag. Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat vara; Utveckling av webapps, restapps och ... Visa mer
Vi bygger nu upp ett internationellt webbteam med huvuduppgift att hjälpa de olika bolagen i NIBE Group. Vi behöver nu förstärka vårt team i Markaryd med en full stack webbutvecklare med fokus på lösningar för NIBE i Markaryd.
OM TJÄNSTEN
I rollen som full stack developer utvecklar du webblösningar i nära samarbete med framförallt NIBE AB, men även med andra dotterbolag. Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat vara;
Utveckling av webapps, restapps och moduler i Sitevision CMS.
Utveckling i React och Node js.
Integrationer mot olika API:er
Utarbetar lösningar. Tillsammans med dina kollegor beskriver du vägen fram till den bästa tekniska lösningen.
Du bidrar till att konstant utveckla vår metodik och hur vi jobbar med tekniska lösningar.DIN BAKGRUND
För att passa i rollen som full stack-utvecklare bör du vara driven och ständigt vilja utvecklas. Som person är du lugn, van vid att prioritera, är strukturerad och gillar att programmera.
Ett genuint intresse för programmering och intresset att växa och utvecklas med nya tekniker tillsammans med oss.
Har kännedom om agila projektmetoder och trivs med att arbeta under sådana former.
Vill vara med och skapa meningsfull webb för spännande företag.
Du är prestigelös och generös med din kunskap och din kod.Meriterande tekniker
För oss är inte det viktiga att du kan alla dessa tekniker. Det viktiga är att du har en vilja att lära och en god allmän teknisk förståelse. Andra tekniker än de vi listat kan också vara meriterande.
Backend: Goda programmeringskunskaper och god förståelse. Om Java eller .NET (eller något annat) är ditt modersmål idag är mindre viktigt. Men vi tror att du har ett öppet sinne för olika språk.
Frontend: CSS (SASS, Less), Javascript, HTML5, React, Vue
Databaser: , No
CMS: Gärna erfarenhet från utveckling av plugins, moduler, mallar etc.
Kunskap om versionshantering med GIT
Det kan även vara meriterande med erfarenhet från SOLR, Elastic Search, PIM, CRM, e-commerce och molntjänster.OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 7 juni 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.
Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.
Välkommen till oss, du också.
OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd.
NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.
NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.
KONTAKTPERSON
Per Pegard
Webbutvecklare
0433 - 27 35 71
[email protected] Visa mindre